Производители

Категории

Muscle Pharm - Assault Big - 1380 г Покажи в цял размер

Muscle Pharm - Assault Big - 1380 г

109,00 лв

Намалена цена!

-28,00 лв

137,00 лв

» Добави в желани

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

НОВАТА ФОРМУЛА Assault сега и в нова разфасовка 1380 грама

ЗАЩО Assault |Muscle pharm Assault |new formula Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН?

 

Assault® е най-изследваната предтренировъчна формула на пазара. 

Не съдържа 1,3 Диметиламин:

С всяка една доза вие получавате: 

4 г. Бета-аланин,  5 г  Con-Crete® и Creapure® креатин, 2 г. цитрулин малат, 6 г., въглехидрати и витамини.

Con-Crete®: Нито един друг производител на хранителни добавки не предлага тази патентована креатинова формула, която е клинично тествана и несравнима по показатели с  други конкурентни продукти.

 

 

Разработен в състоянието на изкуството MusclePharm Sports Science Center, Assault ™ е най-изследваната преди тренировка продукт на пазара днес. Като спортисти сами, ние искахме да направим повече от пакет сериозно за изграждане на мускулна сила. Ние поставяме безопасността скай бар-висока, така че други спортисти знаят, че те са в подкрепа телата си с голяма добавка.

 

Множество клинични проучвания са били публикувани, доказващи, че Assault увеличава производителността ефективно, но безопасно. По думите на един изследователски екип, "Assault ™ е безопасна и ефективна добавка, която може да насърчи увеличаване на силата, мускулната издръжливост, енергия, избор реакция и ловкост, като същевременно намалява умората при здрави мъже."

 

Ние сме горди да кажем, че Assault ™ е един от малкото предтренировъчни продукти на пазара, които има сертификати от Информиран избор ® забранено вещество Free.

 Astragin®: Патентованият екстракт от женшен Astragin® стабилизира нивото на кръвната захар и подобрява обмяната на веществата, увеличава усвояването на креатина и аргинина и увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат).


Cinnulin: Подобно на Astragin®, Cinnulin(Индонезийската канела) подобрява усвояването на креатина, аргинина, витамините  и всички други съставки на ASSAULT .
*(Като допълнение към всичко останало тези две субстанции изгарят манините, като в същото време изграждат чист мускул.)

Изключително качествени съставки – Уникални резултати.

ASSAULT е просто несравним.

 


Assault® дава възможност на всички бодибилдъри, силови атлтети, мма бойци и активно трениращи индивиди да се справят със застоя и да изпитат прилив на безгранична сила, издръжливост и енергия. Консумирайте ASSAULTпреди тренировка  и/или на малки порции повреме на първата част от вашата тренировка. Още след първата дозата вие ще усетитe мощен прилив на сила и енергия, които ще ви съпътстват по време на цялата тренировка, от разгрявката до последната серия.

No customer comments for the moment.

Write your review

Muscle Pharm - Assault Big - 1380 г

Muscle Pharm - Assault Big - 1380 г

Write your review