Производители

Категории

MUSCLETECH - Mass-Tech Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Mass-Tech

MASS TECH представлява изключителен гейнър. Формулата му е високопротеинова и с неповторими вкусови качества.

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

MASS TECH представлява изключителен гейнър. Формулата му е високопротеинова и с неповторими вкусови качества. С този продукт ще натрупате огромна мускулна маса. Създаден е специално за конкретните нужни на всички професионални атлети и културисти. Така с MASS TECH ще увеличите мускулатурата Ви и ще избегнете натрупването на излишни подкожни телесни мазнини.

Артикулът е оборудван с висококачествени съставки. MASS TECH Ви осигурява един идеален хранителен профил. Само с 2000 калории дневно Вие ще постигате невероятни резултати, докато тренирате интензивно. С MASS TECH ще почувствате разликата и просто няма да искате да употребите друг продукт от този калибър. Компанията-производител се е погрижила да Ви осигури наистина най-доброто, при това само в една формула.

mass tech MuscleTech MASS TECH 3200 гр хранителни добавки и протеини

Съставките, с които MASS TECH ще Ви позволи да доминирате са:

  • Протеин – суроватъчен концентрат и хипер чист изолат. С тяхна помощ ще подпомогнете мускулния Ви растеж и ще увеличите силата и мощта Ви.
  • Креатин монохидрат – чудесно средство за повече сила. С това вещество ще постигнете чудовищни помпи от всяка тренировка.
  • Аминокиселинен микс – съдържа важни за мускулатурата Ви аминокиселини. Сред тях са и изключително полезните BCAA представители, като освен обикновените им форми са добавени и: левцин-пироглутамат и изолевцин-етил-естер хидрохлорид. Този микс ще Ви осигури нужната подкрепа за по-бързо възстановяване след тренировка и ще предотврати мускулния катаболизъм. Отделно ще Ви снабди с повече енергия и ще Ви направи много издръжливи.
  • Витаминен комплекс – предоставя Ви витамините: А, C, D, E, тиамин, рибовлавин, ниацин, B6, фолиева киселина, B12, пантотенова киселина и други

MASS TECH е продукт за снабдяване с комплексни въглехидрати. Ще получите много необходими фибри и изключително малко количество захар. Анаболните съставки в този артикул са специално подбрани, за да получите максимални ползи. MASS TECH е просто чудесен. Приема се лесно и действа светкавично.

MASS TECH е гейнърът, от който се нуждаете. Смесете го с мляко и го приемете. Това е формулата, която ще Ви осигури първокачествен протеин и много други активни вещества. Ще увеличите мускулната Ви маса драстично, а силата Ви ще всява тотален респект във всеки съперник. Ще тренирате много по-ефективно и ще предпазвате мускулатурата Ви от катаболизъм.

Начин на употреба: 1 доза веднага след тренировка

Състав:

mass tech str facts MuscleTech MASS TECH 3200 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Mass-Tech

MUSCLETECH - Mass-Tech

MASS TECH представлява изключителен гейнър. Формулата му е високопротеинова и с неповторими вкусови качества.

Write your review