Производители

Категории

MUSCLETECH - Myobuild Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Myobuild

348gr. - 40 Servings

MyoBuild е продукт за възстановяване след тежките тренировки, така че времето прекарано във фитнеса, да не отиде напразно, докато спите и почивате.

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Много пъти, макар че отделяте толкова много време за изграждане на мускулите, често забравяте да отделите време и хранителни добавки, необходими за поддръжка на вашите мускули, след като сте тренирали. MyoBuild е продукт за възстановяване след тежките тренировки, така че времето прекарано във фитнеса, да не отиде напразно, докато спите и почивате. Нека погледнем по-отблизо и да видим, какво съдържа MyoBuild , за да помогне в изграждането на мускулната маса.

muscletech myobuild banner MuscleTech MyoBuild хранителни добавки и протеини

Ползи от MyoBuild

Състава на фомулата е първата от много от ползите, които са част от MyoBuild. Всяка една от съставките, намерени в тази формула е клинично тествана и доказана, за да дава резултати, като освен това  са използвани в правилна и достатъчна доза.

За ремонт на мускулната тъкан и подобряване на времето за възстановяване след тежка тренировка, вие ще намерите получите в доза 2000 мг L-Carnitine  и 5300 мг  глутамин и ВСАА.

Може също така да изпитате повишаване на издръжливостта, увеличени мускулни печалби и сила, с включването на 2500 мг бетаин  и 3000 мг. креатин HCL в доза .

Кортизолът е едно от най-лошите неща в тялото, което влияе пагубно за мускулните печалби. Кортизолът разрушава вашата упорита работа чрез разбиване на мускулите за да се използват за енергия. С използването на 250 мг Withania Somnifera в доза, MyoBuild може значително да допринесе за по-ниски нива на кортизол и тъй като се съдържа и 100 мг Rhodiola, може да изпитате по-малко стрес и подобряване на умствената яснота.

Освен това, има буквално стотици потребители, които  чувстват, че MyoBuild дава обещаните резултати за изграждането на мускулите и го класират високо. Не на последно място, вкуса на продукта е уникално вкусен.

Няма никакви странични ефекти, наблюдавани при употребата на този продукт, което може да се разглежда като още една допълнителна полза.

Употреба на MyoBuild

Смесете 1 мерителна доза от продукта със 100- 150 милилитра студена вода след тренировка. За максимален ефект, смесете 2 мерителни дози с 250 милилитра студена вода.

Разфасовка: 328 гр. / 40 дози

Състав:

img124644 muscletech myo build 328 grama sledtrenirovychna formula 242x300 MuscleTech MyoBuild хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Myobuild

MUSCLETECH - Myobuild

348gr. - 40 Servings

MyoBuild е продукт за възстановяване след тежките тренировки, така че времето прекарано във фитнеса, да не отиде напразно, докато спите и почивате.

Write your review