Производители

Категории

MUSCLETECH - Neurocore Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Neurocore

171 гр / 45 дози

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

NeuroCore е добавка, която е била проектирана като продукт за преди тренировка и формула за изгаряне на мазнини, която има за цел да ви фокусира! Ние сме големи фенове на съставката Rhodiola, която е използвана в Neurocore и напълно разгърната като потенциал с новият метод на MuscleTech, който ви дава точните съставки, а не неясни блендови формули!

Тази супер-концентрирана пред-тренировъчна формула е специално формулирана, за да ви даде по-добра тренировка, повече сила и да чувствате вашите мускули напомпани, което да ви помогне във фитнес залата. Това, което е страхотно за  продукта NeuroCore е, че  е подкрепен от многобройни клинични проучвания, за разлика от други продукти за тренировка, които са освободени без необходимите тестове. Тази статия дава повече информация за тези от вас, които търсят повече информация относно продукта.

neurocore ad MuscleTech NeuroCore хранителни добавки и протеини

NeuroCore Състав

Съставките в Neurocore са:

 • L-Citrulline. L-Citrulline е основната съставка на този продукт. Това е аминокиселина, която помага на тялото  чрез увеличаване на силата, енергията  и спортните постижения, докато помага на организма да се възстанови по-лесно и намалява  шансовете за мускулна слабост и умора на тялото. Тя се използва и за лечение на болестта на Алцхаймер, сърповидно-клетъчна анемия, деменция, сърдечни заболявания, диабет, еректилна дисфункция и високо кръвно налягане.
 • Здравец. Екстракта от това растение повишава метаболизма и изгарянето на мазнините, позволявайки ви да отслабнете по-лесно и ефективно. Използва се и за увеличаване на бдителността.
 • Креатин HCl. Това е един ЕФИКАСЕН вид креатин, който е свързан с HCl, така че е малко кисел на вкус, но той остава далеч по-бионаличен в тялото , тъй като тялото не го разгражда толкова много както другите креатини по време на храносмилането – така получавате повече креатин за мускулите .
 • Бета-Аланин. Бета-аланин е аминокиселина, която помага на тялото в изграждането на протеини, за подобряване на мускулната маса, както и предотвратяване на умората, което позволява да тренирате повече.
 • Безводен Кофеин. Кофеинът повишава бодростта и енергията, което ви позволява да извлечете максимума от тренировките си.
 • Rhodiola екстракт. Rhodiola екстракт има ефект за повишаване  на настроението и може да се използва, за да помогне при лечение на депресия.  Депресираните хора получават повишено настроение. Хората, които не могат да спят, могат да спят по-добре. Хората, чиито кортизол е твърде висок и тестостерона им е твърде ниско, се изравняват тези показатели след прием. Използването на Rhodiola в продукта е страхотна идея!
 • Deanol Bitartate. Deanol bitartate помага за подобряване на познавателните способности и бодрост.
 • Vinpocetine.Vinpocetine подобрява циркулацията на кръвта – особено към мозъка.
 • Сукралоза, ацесулфам-pottasium, естествени и изкуствени аромати. Тези съставки се добавят за подобряване на вкуса на продукта.

NeuroCore Ползи

Уникалното съчетание на тези съставки в продукта Neurocore не само ще подобри спортните постижения, също така значително ще помогне в развитието на мускулите ви и няма да  позволи да чувствате умора, което ви позволява да извлечете максимума от всяка тренировка. Сред ползите от нея включват:

 • Подобрено мускулно напомпване. Използвайки този продукт вие получавате повече мощност, което позволява да правите по-тежки и по-добри тренировки, докато сте в залата.
 • Повече енергия. Приемайки продукта, преди да тренирате, ще бъдете в състояние да имата повече енергия, което позволява да тренирате по-дълго и да приложите повече интензивност в тренировките ви.
 • Изгаряне на мазнините. Този продукт изгаря мазнините, така че той не само увеличава размера на мускулите ви, а и ги очертава като намаля процента мазнини в тялото.

 

 NeuroCore Отзиви

Много от хората, които са използвали продукта, са много впечатлени от него,  тъй като значително повишава тяхната сила и енергия, напомпване и изпълнение в залата. Нещо повече, продуктът също повишава умствената яснота и бодрост, така че ефекта не е само за мускулната ефективност. Те също са впечатлени от факта, че ефективността на този продукт е научно доказана, за разлика от други добавки, които не са подкрепени с изследвания.

За тези, които са чувствителни по отношение на вкуса, не се бойте, защото този продукт, който идва във вкус Плодов пунш, всъщност има добър вкус, според тези, които са се опитали продукта. Той също така се разтваря добре, така че има по-малко  зърнеста текстура в продукта, в сравнение с други продукти за преди тренировка.

Как да Използвайте NeuroCore

Разбърква се една мерна лъжичка от продукта в 200 мл. вода. Разбъркайте добре и изпийте около 40 минути, преди да започнете тренировка. Започнете с по-малка доза първият път.

Разфасовка: 171 гр / 45 дози

Състав:

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Neurocore

MUSCLETECH - Neurocore

171 гр / 45 дози

Write your review