Производители

Категории

BSN - Hyper FX Покажи в цял размер

BSN - Hyper FX

0,315 кг. - 30 Servings

Hyper FX от BSN е супер концентрирана предтренировъчна формула, увеличаваща енергията и съсредоточаването по време на тренировка.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Освен, че е един от най-концентрираните като състав, BSN Hyper FX също обещава да бъде един от най-мощните предтренировъчни продукти, към днешна дата. Освен с тези качества,BSN Hyper FX също така се грижи за вашето здраве точно толкова, колкото и за мускулното натрупване.

В този преглед от екипа на Фитнес Храни, ние накратко ще преминем през всички тези твърдения и ще разгледаме състава на BSN Hyper FX, за да изходим с наша собствена преценка за тази добавка.

Какво може да направи BSN Hyper FX

Със силно концентрираната си смес, BSN Hyper FX е предназначен за усилване на енергията, издръжливостта и мускулните печалби.

Ето списък на допълнителни функции, които тази добавка предоставя:

• Възможността да се ускори изгарянето на мазнините в тялото.
• Възможността да се изострят фокуса и психическата острота.
• Възможността за намаляване на умората в мускулите.
• Възможността за увеличаване на нивата на тестостерон.

Благодарение на всеобхватния си характер, BSN Hyper FX очевидно има потенциал да бъде изключително ефективен продукт. Но въпросът е, дали действително достига до този потенциал или е далеч от него?

Може би можем да хвърлим поглед към тези високо концентрирани съставки в тази смес, за да открием отговора.

hyper fx banner top BSN Hyper FX хранителни добавки и протеини

Съдържанието на BSN Hyper FX

Списъка на съставките на продукта на BSN е всъщност една много голяма патентована смес, наречена Hyper FX. В тази патентована смес се използват и няколко други съставки подпомагащи здравето, като например калций, магнезий, калий, витамин D, и други.

Що се отнася до Hyper FX , нека да погледнем от какво се състои тази патентована смес. Ето няколко от ключовите съставки, включително:

• Таурин – Тази органична киселина е най-често срещана във вътрешността на дебелото черво. Позната е за своите възможности за повишаване на развитието на мускулите, както и няколко сърдечно-съдови функции.

• Безводен кофеин – страхотен преди тренировка, поради много причини, включително и способността му да изгаря мазнините и да увеличава енергийните нива. Изгарянето на мазнините е основен компонент за изграждането на мускулите, поради факта, че излишната мазнина е нормален пласт на върха на мускулите. По този начин, колкото повече мазнини изгаряте, толкова повече си проличава ефекта.

• Бета-Аланин – синтезира се в черния дроб. Тази несъществена аминокиселина също може да бъдат получена чрез определени храни включващи пилешко, свинско и говеждо месо. Проучванията показват, че Бета-Аланин може да увеличи силата и издръжливостта, като в същото време намалява появата на мускулната умора.

Патентованият състав на BSN Hyper FX съдържа доза от 10,8 грама, която се разпределя между 20 съставки. Така или иначе 10,8 грама са доста голямо количество и е повече от достатъчно, за да ви даде мощен ефект, неспираща енергия и едни от най-добрите тренировки в живота Ви.

Разфасовка: 315 гр. /30 дози

Употреба: Смесете 1 мерителна лъжица, с 100- 200 милилитра вода или любима напитка и консумирайте на гладен стомах около 30- 45 минути преди тренировка. Ако се налага, използвайте още една мерителна лъжица поне 4 часа след първата. Не приемайте повече от 2 мерителни лъжици в рамките на деня.

Състав:

No customer comments for the moment.

Write your review

BSN - Hyper FX

BSN - Hyper FX

0,315 кг. - 30 Servings

Hyper FX от BSN е супер концентрирана предтренировъчна формула, увеличаваща енергията и съсредоточаването по време на тренировка.

Write your review