Производители

Категории

USP LABS - Anabolic-Pump Покажи в цял размер

USP LABS - Anabolic-Pump

90 Capsules - 90 Servings

Anabolic-Pump е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Anabolic-Pump е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS. Представлява субстанция стимулираща мускулните клетки да абсорбират по - добре глюкозата отколкото инсулина.

За разлика от инсулина, SIMS блокира пренасищането на глюкоза в мастните клетки докато промотира липолизата ( хидролизата на липиди ) Метаболитно, това е разпределението на триглицериди в свободните мастни киселини в клетките. Какво означава това? Мускулен растеж и изгаряне на мазнини сравнително бързо докато подобрява здравето на организма.

Anabolic-Pump активира GLUT4 ( глюкоза "транспортьор" тип 4, известен също като GLUT4, е протеин, който при хората е кодиран от гена).

 

Хранителната добавка Anabolic-Pump ще:

➡ Увеличи навлизането на глюкоза в мускулите повече от инсулина.

➡ Позволява навлизането на глюкоза в мускулните клетки без да използва инсулина, позволявайки на тялото да понижава необходимито количество инсулин добито чрез консумирането на храна. Това е полезно за вас тъй като организма ви може да избегне необходимостта да се справя с прекомерното количество на 
инсулин в кръвта.

➡ Предотвратява повишаването на мазнини и ги намалява.

➡ Повишава нивата на GLUT-4 единствено и само в мускулите, позволявайаки на глюкозата да навлиза в мускулните клетки, НЕ в тези на мазнините. В допъленение другите ползи от Anabolic-Pump включват съдоразширяващи ефекти, благодарение на повишение гликоген.

След само един час от първата доза, ще усетите магията на Anabolic-Pump. Напомпването е НЕИЗБЕЖНО. Тук говорим за истинското напомпване - не за обикновена васкулизация.

Начин на употреба : В тренировъчни дни: Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути преди хранене, богато на въглехидрати по възможност със закуската, пред- и следтренировъчното хранене.

В почивни дни: Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути пред хранене, богато на въглехидрати по възможност със закуската обяда и вечерята.


No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Anabolic-Pump

USP LABS - Anabolic-Pump

90 Capsules - 90 Servings

Anabolic-Pump е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS.

Write your review