Производители

Категории

PURE NUTRITION - DAILY VITS Покажи в цял размер

PURE NUTRITION - DAILY VITS

Пълноценен комплекс от 13 витамина и 12 минерала

Повече детайли

27 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 С добавени храносмилателни ензими

 Специално таблетно покритие за пълноценно усвояване и разграждане

 Дневна доза от само 1 таблетка

Daily Vits  може да бъде най-добрият ви спътник в модерното ежедневие изпълнено с преработени некачествени храни и забързан и натоварен начин на живот, когато много от нас нямат възможността да следят за правилния си хранителен режим, като по този начин не си набавяме достатъчно количество витамини, минерали и други микронутриенти от храната. За да може човешкият организъм да функционира пълноценно и тялото ни е да е здраво и жизнено е изключително важно да го захранваме с необходимото количество от незаменими витамини, минерали и антиоксиданти.
 
Daily Vits е формула, която съчетава идеалното съотношение от дневните дози на най-важните за тялото витамини и минерали. В Daily Vits са включени всичките ключови витамини в достатъчни дози за да се покрият нуждите на тялото, като във формулата не са пропуснати потентни форми на Витамин А, D, C, Е, К и целия B-комплекс. Daily Vits съдържа и ключови минерали като калций, магнезийй и цинк, без които тялото не може да бъде в оптимален режим на здраве и жизненост.
 
В голяма степен преработената храна, освен че е бедна на витамини и минерали, тя бива лишена и от храносмилателните ензими, които се унищожават по време на термична и друга преработка. Това нарушава храносмилателната дейност на организма и намаля усвояването на хранителните вещества. Затова в дневната формула Daily Vits е включен бленд от храносмилателни ензими, които ускоряват процесите на разграждане в стомашно-чревния тракт и ще направят храната ви по-пълноценна и лека.
 
Daily Vits осигурява дневните нужди от витамини, минерали и ензими за човешкото тяло и всички тези микронутриенти са събрани в една единствена таблетка. Таблетките на Daily Vits са със специално таблетно покритие, което позволява тяхното по-лесно преглъщане и по-качественото  им усвояване в организма. 
 

Начин на употреба:


1 таблетка дневно с храната, за предпочитане със закуската.

No customer comments for the moment.

Write your review

PURE NUTRITION - DAILY VITS

PURE NUTRITION - DAILY VITS

Пълноценен комплекс от 13 витамина и 12 минерала

Write your review