Производители

Категории

Pure Nutrition - Lean Mass Покажи в цял размер

Pure Nutrition - Lean Mass

Гейнър за покачване на мускулна маса
Белтъчини изцяло от суроватъчен протеин
Комплексна въглехидратна матрица
С добавени витамини

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Lean Mass е въглехидратен протеин, чиято основна цел е само една, да възстановява и да изгражда мускулна маса. В Lean Mass може да откриеш всичко от което се нуждаеш, и от което тялото се нуждае за да функционира правилно, да отговаря на следтренировъчния стрес и да подържа анаболният режим на работа.

Lean Mass съдържа белтъчини, които са строителните блокове на мускулната тъкан. Без протеини, тялото не може да изгражда мускулна маса и да се възстановява от физическата дейност. Lean Mass съдържа единствено бленд от суроватъчен протеин, който включва суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и хидролизат. Суроватъчният протеин е единственият бързоусвоим протеин, който се абсорбира в тялото до 30 минути. Именно затова, той е подходящ за възстановяване след тренировка и покачване на мусулна маса.

Lean Mass съдържа и въглехидрати, които са нужни за възстановяване на енергийните нива, запълването на мускулите с глюкоген и запълване на калорийните нужди. Уникалната въглехидратна матрица на Lean Mass включва бързо и бавноусвоимите въглехидратни източници. Фруктозата и малтодекстринът са бавноусвоими въглехидрати, които преминават през черния дроб и след това запълват енергийните депа на мускулите. От друга страна декстрозата и царевичното нишесте (waxy maize starch) са бързи въглехидрати, които запълват мигновено глюкогена, което създава подходяща среда за изграждане на мсукулна тъкан. В Lean Mass не са пропуснати и фибрите, които подпомагат храносмилането и функцията на червата и оптимизират усвояването на другите макронутриенти.

Към формулата на Lean Mass са добавени и пълен спектър от витамини - целият б-комплекс, витамин C и витамин Е. Витамините участват пряко в енергийния метаболизъм и ензимните реакции, както и подпомагат тонуса и възстановяването на тялото.

Lean Mass е оптимизиран комплекс от хранителни вещества, който стимулира в пълна степен анаболните процеси и служи за изграждане на мускулна тъкан. Lean Mass е подходящ за хора, които качват трудно килограми, замества хранене и съпътства дългия път на всеки активно трениращ.


Начин на употреба:

1 доза (3 лъжици) след тренировка. Приемайте между или с храненията няколко пъти дневно за увеличаване на калорийния баланс.

 

No customer comments for the moment.

Write your review

Pure Nutrition - Lean Mass

Pure Nutrition - Lean Mass

Гейнър за покачване на мускулна маса
Белтъчини изцяло от суроватъчен протеин
Комплексна въглехидратна матрица
С добавени витамини

Write your review