Производители

Категории

MuscleMeds - Carnivore Mass Покажи в цял размер

MuscleMeds - Carnivore Mass

Carnivore Mass е средството, от което се нуждаете за да натрупате маса по възможно най-високоскоростния начин!

 
 

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Carnivore Mass е средството, от което се нуждаете за да натрупате маса по възможно най-високоскоростния начин! Това се постига, защото в неговата формула са включени най-висококачествените съставки за точно тази цел. Carnivore Mass Ви снабдява с 50 грама хидролизиран протеин изолат, който е с говежди произход. Освен това този артикул е снаряден и със 125 грама въглехидрати, които са с доказано високо въздействие.

Musclemeds carnivor mass ba MuscleMeds Carnivore Mass 2724 гр хранителни добавки и протеини

Carnivore Mass е мощен продукт за чиста мускулна маса. В неговата формула има добавени и други съставки. Една от тях е добре познатият Ви креатин. С негова помощ ще увеличите светкавично силата Ви и ще можете да постигнете умопомрачителни напомпвания. Carnivore Mass съдържа и BCAA аминокиселини. Те са верижно-разклонени и Ви осигуряват изключителни предимства.

Carnivore Mass е идеален за:

  • Подобряване на Вашия анаболизъм – това се постига посредством наличието на изключително бързодействащи протеин и въглехидрати.
  • Увеличаване на силата Ви до абсолютния максимум
  • Високоскоростно снабдяване на мускулатурата Ви с важни хранителни вещества
  • Повишен синтез на протеин и гликоген
  • Перфектно оптимизиране на инсулина в тялото Ви, което води до постигане на идеален анаболен ефект, който е много полезен за мускулния Ви растеж
  • Увеличаване на енергията, мускулния метаболизъм и издръжливостта Ви
  • Постигане на качествен хранителен баланс и други ползи.

Carnivore Mass е идеална храна за всеки атлет. Този гейнър е много по-развит в сравнение с останалите, които можете да намерите на пазара в момента. Това е постигнато посредством използване на възможно най-съвременната технология, както и на качествените съставки. Самият протеин в Carnivore Mass е телешки. В него има над 350% по-добра концентрация на важни за мускулатурата Ви аминокиселини.

musclemeds carnivor mass hdr MuscleMeds Carnivore Mass 2724 гр хранителни добавки и протеини

Така Carnivore Mass ще Ви осигури бързото натрупване на чиста мускулна маса, което искате. С този продукт ще изглеждате невероятно, а силата Ви просто ще чупи рекорди. Всяко упражнение във фитнес залата ще е много по-приятно за правене и Вие ще искате да правите повече и повече повторения. Възстановяването след тренировка ще е светкавично, а също така ще предпазите мускулите Ви от вредния катаболизъм.

Начин на употреба: 4 мерителни лъжици се смесват с около 475мл вода в шише за шейк или блендър. Смесете много добре и след това изпийте. За по-гъста смес използвайте по-малко вода. За постигане на обратното сложете повече от тази течност.

Състав:

musclemeds carnivor mass systav MuscleMeds Carnivore Mass 2724 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - Carnivore Mass

MuscleMeds - Carnivore Mass

Carnivore Mass е средството, от което се нуждаете за да натрупате маса по възможно най-високоскоростния начин!

 
 

Write your review