Производители

Категории

MuscleMeds - eNoxide Покажи в цял размер

MuscleMeds - eNoxide

Първата в света истинска супер молекула на азотният оксид.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

 

eNOXIDE – Първата в света истинска супер молекула на азотният оксид!

eNOXIDE е истински азотен оксид… не прекурсор като аргинин, аргинин алфа-кето глутарат или цитрули… Най-мощните азотно оксидни напомпвания!

Азотен оксид участва в няколко процеси в човешкото тяло сред хората занимаващи се с тренировки с тежести и мускулно изграждане. Най-забележителната му роля е разширяването на кръвоносните съдове което помага да се получи максимално “мускулно напомпване” по време на тренировка. С развитието на eNOXIDE, MuscleMeds направи революция в индустрията с хранителни добавки и промени бъдещето на азотни бустери с първата и единствена в света супер молекула на азотния оксид, 2 – (nitrooxy) етил 2-амино-3-methylbutanoate.

eNOXIDE е революционен пробив в азотния оксид (АО), като това стана възможно чрез развитие на био-медицинско създаденият истинския азотен оксид, съдържащ се в супер молекулата. eNOXIDE е огромен скок над традиционните азотни бустери на пазара, които са предназначени да повишат нивата на азотния оксид чрез прекурсорни съставки като аргинин, аргинин алфа-кето глутарат или цитрулин, които трябва да минават през сложня биохимичнен път за да се произведат само ограничени количества от АО. eNOXIDE не е прекурсор на азотния оксид.eNOXIDE съдържа истински азотен оксид! Прилаган чрез усъваршенстваните FastSorb ™ таблетки за оптимално усвояване, eNOXIDE е проектиран да достави истински АО молекули в кръвния поток.

Ако в момента използвате, или смятате да използвате, един азотен оксид съдоразширяващо продукт, след това дава eNOXIDE пробвам и да го поставят на тест, за да се определи за себе си въздействието на недвижими азотен оксид в сравнение с прекурсори азотен оксид и стимулатори.

Научни доказателства, че прекурсорите като аргинин и AAKG дават ограничено покачване на азотенят оксид доведе до откриването на новата Супер молекулата на азотния оксид.

При разработването на eNOXIDE, изследователският екип на MuscleMeds предприе масивен преглед и оценка на прекурсорите и стимулаторите на азотен оксид (NO) предлагани на пазара както и множеството научни изследвания в тази област за да решат кои е най-добрия начин за повишаване нивата на азотния оксид. След обширен преглед, учените от MuscleMeds открили, че NO прекурсорите и стимулаторите в най-добрия случей са минимално ефективни за покачване на NO нивата в кръвния поток, като резултатите варирали. Множество изследвания сочели, че дозите водели до ограничения при оралното приемане на аргинин и аргинино подобните съставки като аргинин (Arginine), Аргинин Алфа-Кето Глутарат (AAKG), Цитрулин (Citulline) и други NO прекурсори и стимулатори. Например, при преразглеждането на научните изследвания, провеждани на базата на аргинин, беше установено, че за да се постигне някакво повишаване на NO, много големи дози аргинин са необходими, използвайки интервенозно приложение. Още по-обезпокоително било, че оралния прием използван при хранителните добавки (като капсули, таблетки, пудри, напитки и т.н.) бил още по-малко ефективен в сравнение с интервенозния прием.


No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - eNoxide

MuscleMeds - eNoxide

Първата в света истинска супер молекула на азотният оксид.

Write your review