Производители

Категории

MuscleMeds - Hexaghen Покажи в цял размер

MuscleMeds - Hexaghen

Нова генерация продукт на базата на IGF-1 и пептидни хормони GHRP-2.

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Съдържание на опаковката: 56 таблетки (28 дози)

Разработването на HexaGHen създаде цяла нова ултрасъвременна категория в продуктите за натрупване на мускулна маса. Специалистите на MuscleMeds направиха един огромен скок в една нова територия на мускулната хиперплазия и активацията на мускулните клетки, посредством поглъщането и усвояването на уникална комбинация строго специализирани активни вещества, сред които освобождаващия хормона на растежа хексапептид GHRP-2 и инхибитор на инсулиноподобния свързващ протеин на растежния фактор-3 (IGFBP-3). Взети преди лягане, те провокират дълбок, анаболен сън, ускоряващ мускулният растеж и увеличаващ метаболитните процеси за изгарянето на мазнините. Създаването на HEXAGHEN – първият в историята стимулатор на производството и функцията на инсулиноподобния фактор на растежа-1 (IGF-1) с орално действие, ще спомогне за появата на ново поколение бодибилдъри с чудовищни пропорции.

Усъвършенстваните активни съставки са събрани в очакващата патент таблетка FastSorb. Тя осигурява поглъщането им през лигавицата на устната кухина, за да може мощните, но нестабилни активни вещества да попаднат директно в кръвотока, заобикаляйки стомашно-чревния тракт и първата метаболитна защитна бариера на черния дроб. По тази начин се запазва непокътната тяхната мощ и ефективност като анаболни активатори. С механизма си на действие, HEXAGHEN несъмнено е най-същественият до момента пробив в средствата за натрупване на мускулна маса, познати в света на бодибилдинга.

Какво ви осигурява MuscleMeds Hexaghen?

  • Нов мощен механизъм за хиперплазия на мускулните клетки и увеличаване на мускулната производителност
  • GHRP-2 хексапептид инхибитор на IGFBP-3 за стимулиране на мускулния растеж
  • Увеличаване на протеиновия синтез и поглъщането на аминокиселини
  • Подобряване качеството на съня и ускоряване на метаболитните процеси за изгаряне на мазнините

Учените вече обявиха IGF-1 за „новия Свещен Граал на мускулния растеж”. Той притежава екстремно анаболно действие и е ключов посредник в процеса на мускулния растеж, тъй като стимулира едновременно обособяването и  мултиплицирането на миобластите (мускулните клетки). По-просто казано, IGF-1 има уникалната способност да увеличава едновременно не само размера, но и броя на мускулните клетки. Естествено произвежданият от тялото IGF-1 стимулира мускулния растеж и като увеличава усвояването на аминокиселини и темповете на протеинов синтез. Веднага след разкриването на мощните анаболни ефекти на IGF-1, водещите световни бодибилдъри бързо потърсиха начин за директното увеличаване на нивата му посредством инжекции с рекомбинантен IGF-1.

Сега, след създаването на HEXAGHEN, вие можете да изпитате екстремното провокиране на анаболните процеси посредством увеличаването на собствените ви нива на IGF-1. Максималната стимулация на производството и активността на IGF-1 от страна на HEXAGHEN ще ви гарантира невиждан досега темп на мускулна хиперплазия и растеж на отделните мускулни клетки, доказан в редица независими изследвания.

Начин на прием: Таблетките FastSorb на HEXAGHEN са разработени така, че да се разтварят бавно в устата, след като се поставят под езика. Вземете 2 таблетки Hexaghen FastSorb 30 минути преди сън, изчакайте да се разтворят напълно под езика ви, след което преглътнете.

6- седмичен препоръчителен цикъл цикъл на използване:

2 седмици (14 дни) прием - 1 седмица (7 дни) почивка

2 седмици (14 дни) прием - 1 седмица (7 дни) почивка

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - Hexaghen

MuscleMeds - Hexaghen

Нова генерация продукт на базата на IGF-1 и пептидни хормони GHRP-2.

Write your review