Производители

Категории

CELLUCOR - C4 Покажи в цял размер

CELLUCOR - C4

0.170kg. - 30 Servings

0.360kg - 60 Servings

ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН КОМПЛЕКС С НИТРАТ ЗА СУПЕР РЕЗУЛТАТНИ ТРЕНИРОВКИ

Повече детайли

65,52 лв

Намалена цена!

-16%

78,00 лв

» Добави в желани

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН КОМПЛЕКС С НИТРАТ ЗА СУПЕР РЕЗУЛТАТНИ ТРЕНИРОВКИ
C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим.

Какво e NO3? Това е химичното обозначение на нитрата - съединение с невероятни напомпващи свойства, което засилва действието на всяка от съставките в C4 Extreme. Безпрецедентната формула на компанията Cellucor включва в състава си креатин нитрат, синтезиран от изходните креатин и нитрат. Според изследване на университета UCLA, креатин нитратът е 1000% повече водоразтворим от креатин монохидратa или от всяко друго производно на креатина. Тези невероятно високи свойства на водоразтворимост гарантират по-добра абсорбция и тотално заличават традиционните странични ефекти на креатиновите добавки.

Никога не сте си представяли , че една хранителна добавка може да ви достави толкова много енергия. Сега вече имате достатъчно енергия, за да повторите още няколко пъти упражнението, или да завършите успешно последната група натоварвания. C4 Extreme ще ви зареди с несравнимо досега усещане за сила, издръжливост и върховна физическа форма.

ПРИЕМ
1-2 дози C4 Extreme се смесват с вода или сок и шейкът се приема 15-30 мин. преди тренировка. Започнете с прием на една доза, за да прецените поносимостта си.

ПРИЕМ НА C4 EXTREME С ХРАНА
C4 Extreme може да се приема както с храна, така и на гладно.

ПРИЕМ НА C4 EXTREME С ДРУГИ ПРОДУКТИ НА CELLUCOR
Продуктът може да се приема в комбинация с P6 Extreme като средство за ултра-бързо увеличаване на мускулната маса. C4 Extreme + NZero е подходяща предтренировъчна комбинация с ултра-диетични и високоенергийни качества. C4 Extreme може да се комбинира с всеки друг продукт на Cellucor, който няма стимулиращ ефект и е за намаляване на теглото и/или с D4 Thermal Shock , ако вече сте установили нивата си на поносимост към кафеин.

ПРИЕМ НА C4 EXTREME С МЕДИКАМЕНТИ
Ако в момента приемате предписани медикаменти или имате диагностицирано заболяване, ви препоръчваме да се консултирате с лекар, преди употребата на който и да е продукт на Cellucor. Вашият лекар може да се информира от сайта на Cellucor, където ще намери етикетите и хранителните стойности на всички продукти с тази марка.

No customer comments for the moment.

Write your review

CELLUCOR - C4

CELLUCOR - C4

0.170kg. - 30 Servings

0.360kg - 60 Servings

ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН КОМПЛЕКС С НИТРАТ ЗА СУПЕР РЕЗУЛТАТНИ ТРЕНИРОВКИ

Write your review