Производители

Категории

USP LABS - Jack3d Micro Покажи в цял размер

USP LABS - Jack3d Micro

0.145 кг./0.319 lbs (30 SERVINGS) 

Jack3d Micro: Преоткриване на предтренировъчната революция

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Ако искате да постигнете зашеметяващи резултати във фитнес залата, ако целта Ви е да постигнете перфектното мускулесто тяло, Вие трябва да тренирате още по-здраво и  по-интензивно, всеки ден. Вашите натоварващи тренировки обаче, изискват много и нестихваща  енергия,  остър умствен фокус и разбира се -  мотивация. За да постигнете това и да гледате и вървите само  напред Вие се нуждаете от най – мощният  пред тренировъчен продукт, който ще Ви осигури  тази енергия, фокус и мотивация. USP Labs Jack3D Micro е идеалният  продукт от който се нуждаете! Неговата иновативна и уникална  формула ще Ви даде брутално напомпване и експлозивна  енергия и ще направи вашите тренировки по – добри от всякога!

Чудите се каква е тайната на USP Labs Jack3D Micro ? Micro Technology е в основата на анаболното действие на този суплемент.  Тук са подбрани  най-ексклузивните съставки с конкретната  цел,  да Ви осигурят  максимални резултати при минимално дозиранеJack3D Micro е правилното решение, когато се чувствате изморени и нямате енергия за тренировка. Само една доза от USP Labs Jack3D Micro ще възпламени тялото Ви и ще сте готови за най – разтърсващата  тренировка в живота си.

Jack3D Micro  съдържа в своята формула  аминокиселината Л-цитрулин. Тази аминокиселина значително ще подобри вашата производителност по време на тренировка, като намали мускулната Ви умора. Освен това Л – цитрулинът съдейства за повишаването на азотните нива в организма Ви. Това е много важно, тъй като азота ще увеличи притока на кръв, кислород и хранителни вещества към мускулите Ви. По този начин те ще са напомпани и то не само по време на тренировката, но и след нея. Същата функция, на средство за повишаване на нивото на азота, изпълнява и аргинин нитрата.

Jack3D Micro  съдържа комплекса норкоклаурин който се намира в някои растения. Този комплекс съдейства за запазване на мускулното напомпване за дълъг период от време. Също така, формулата на Jack3D Micro съдържа антиоксидантния полифенол 3,4-дихидроксицинамична киселина. Неговата роля е да подобри бионаличността на норкоклаурина в този продукт. По този начин ще подобри значително неговата ефикасност.

Jack3D Micro  е обогатен и със съставки като агматин сулфат, екстракт от гроздово семе, кофеин, аскорбинова киселина, и други. Тези съставки допълнително ще засилят действието на  Jack3D Micro .

Начин на употреба : Приемете една мерителна лъжица от Jack3D Micro  30-45 минути преди тренировка.


No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Jack3d Micro

USP LABS - Jack3d Micro

0.145 кг./0.319 lbs (30 SERVINGS) 

Jack3d Micro: Преоткриване на предтренировъчната революция

Write your review