Производители

Категории

MRI - EO2 VMAX Покажи в цял размер

MRI - EO2 VMAX

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

EO2 VMAX се грижи за подобряване на Вашето представяне. Това се постига благодарение на мощната формула на продукта, която цели да оптимизира цялостната Ви издръжливост. Захранването на мускулатурата Ви с необходимите за нея нутриенти ще Ви осигури този ефект. За повечето спортисти, които тренират посредством джогинг има един основен проблем – липсата на достатъчно добро транспортиране на кислород.

Учените, които са работили над EO2 VMAX са установили, че в областта на Вашите крака червените кръвни телца имат намалена способност да пренасят кислород. Поради тази причина ефективността на тяхната работа е намалена, което от своя страна води до редица неприятни последици, като например по-слаба имунна защита, по-малка производителност на мускулите и други. Формулата на EO2 VMAX ще се погрижи да снабди тялото Ви с ефективни транспортьори на кислород.

 eo2 vmax logo MRI EO2 VMAX 90 капсули хранителни добавки и протеини

Продуктът удря всички ограничители на Вашата издръжливост с мощна атака от висококачествени съставки в своята формула. EO2 VMAX позволява на тялото Ви да действа максимално ефективно. Основно действието на натриевия фосфат спомага за увеличаване на Вашата издръжливост. Подпомагането на транспорта на кислород се постига посредством използването на аденозин 5’-трифосфат. Това всъщност е АТФ, известен още като Вашата енергийна молекула.

EO2 VMAX увеличава и енергията Ви и така подпомага цялостната Ви издръжливост, както и увеличава възможностите Ви за изява по време на тренировка. С този продукт Вие ще се адаптирате много по-лесно и така ще сте в готовност да се борите за победа във всяко едно състезание, в което взимате участие. В EO2 VMAX има включени метаболитни тренировъчни регулатори, какъвто е например кордицепсът. С негова помощ ще се почувствате тонизирани и жизнени, а цялостното Ви представяне ще бъде подобрено.

EO2 VMAX използва всички свои съставки, за да Ви осигури следните ползи:

  • Оптимизация на циркулацията Ви
  • Подобряване на VO2 MAX
  • По-добра АТФ енергия
  • Мускулно възстановяване от тренировъчния стрес
  • Намаляване на менталната и мускулната умора
  • Снабдяване с мощни антиоксиданти, адаптогени и други натурални съставки за увеличаване на имунната Ви защита.

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - EO2 VMAX

MRI - EO2 VMAX

90 Tablets

Write your review