Производители

Категории

MRI - NO2 Black Покажи в цял размер

MRI - NO2 Black

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

MRI NO2 Black e революция в областта на азотно – напомпващите хранителни добавки . Той е патентован генератор на азотен оксид  , който се доставя на тялото неограничено , през целия ден , с  удължено действие . Благодарение на MRI NO2 Black се увеличава чистата мускулна маса ,  мускулите се напомпват , а възстановяването е по – бързо и ефективно .

MRI NO2 Black  дължи действието  си на изграждащите го съставки :

Продуктът доставя на тялото най – чистия аргинин алфа – кетоглурат  AKG . С помощта на технология за удължено освобождаване той  попада в кръвния поток , където се преобразува в азотен оксид . Така тялото получава 950 % азотен оксид повече ,  през целия ден . Снабдената с повече азотен оксид кръв , също така получава повече хранителни вещества и кислород . Те са изключително важни и необходими за мускулите с цел изграждане и възстановяване . Увеличават се и силата и издържливостта по време на тренировка .

MRI NO2 Black  се базира на патентованата технология  ACTINOS2 . Тази технология е разработена с цел засилване скоростта на азотния синтез NOS  в човешкото тяло .  ACTINOS2  е фракция суроватъчен протеин . С нейна помощ се увеличава броят на ензимите в човешкото тяло , благодарение на които аргинина се преобразува в азотен оксид . По този начин се постига неограничено генериране на азотен оксид .

Не на последно място , формулата на MRI NO2 Black  съдържа алфа – липоева киселина . Нейното предназначение е , да се повиши чувствителността на тялото към инсулина . Чрез алфа – липоевата киселина се нормализира нивото на кръвната захар . Това съдейства за по – лесното изгаряне на излишните мазнини . Алфа – липоевата киселина , също така подобрява усвояването на хранителни вещества от организма .

Приеман преди тренировка  MRI NO2 Black   подготвя тялото , за предстоящото физическо натоварване . Така тренировките могат да станат по – интензивни , а мускулите да се напомпат . Благодарение на MRI NO2 Black  се спестява мускулното напрежение след тренировката и се постига бързо и пълно възстановяване .

Употреба: Приемайте 4 капсули 30 минути преди закуска и 4 капсули 30 минути преди обяд (4+4)

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - NO2 Black

MRI - NO2 Black

Write your review