Производители

Категории

MRI - NO2 Platinum Покажи в цял размер

MRI - NO2 Platinum

180 Capsules (60 Servings)

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

MRI NO2 Platinum е  от групата на азотните-напомпващи продукти . За разлика от останалите азотни продукти  той   се отличава с  pHylex9  технология за удължено освобождаване , която се прилага към   AKG  аргинина .

Чрез MRI NO2 Platinum се постига т . нар . Постоянно напомпване на мускулите . При физическото натоварване свързано с тренировка , човешкото тяло реагира чрез освобождаване на азотен оксид . Именно азотният оксид е отговорен за увеличаването на притока на кръв . По този начин се получава напомпване на мускулите . Но полученото чрез физически упражнения  напомпване е само временно . То изчезва веднага , щом тялото осъзнаве , че физическото натоварване е приключило .

С MRI NO2 Platinum  напомпаните мускули могат да се поддържат за по – продължителен период от време . Това е така , защото азотният оксид предизвиква  увеличаване на кръвния поток и  клетъчните импулси . А това е възможно с помощта на азотен оксид с удължено освобождаване .

Благодарение на  MRI NO2 Platinum ,  възстановяването  след тренировка  е светкавично . Азотният оксид е отговорен не само за притока на кръв , но и за доставката на кислород  и хранителни вещества на работещите мускули . Повишаването на нивото на азотния оксид  , води до увеличаване на гликогена и доставката ана аминокиселини . Благодарение на това се постига много по – бързо възстановяване на тялото след високо – интензивна тренировка .

MRI NO2 Platinum   Спомага за повишаване на мускулната скорост , сила и максимална мощност . Увеличава се издържливостта при физическото натоварване свързано с интензивна тренировка . Чрез този продукт мускулните клетки стават по – плътни . Като резолтат от това мускулите стават значително по – твърди и по – големи . Натрупването на нова  мускулна маса се ускорява .

Употреба:  Приемайте 4 капсули 30 минути преди закуска и 4 капсули 30 минути преди обяд (4+4).

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - NO2 Platinum

MRI - NO2 Platinum

180 Capsules (60 Servings)

Write your review