Производители

Категории

MRI - Red Repair PM Покажи в цял размер

MRI - Red Repair PM

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Red Repair PM Ви помага да завършите Вашия анаболен цикъл. Това е прецизно проектирана формула, която е създадена, за да Ви помогне да се преборите с нощното изхабяване на Вашите мускули, както и да Ви позволи да оптимизирате изцяло възстановяването на тялото Ви. Искате ли да се събуждате винаги възстановени, енергизирани и с готовност за тренировка? Тогава решението за Вас е именно Red Repair PM!

Този продукт Ви осигурява нужната подкрепа в една вечерна формула, която се справя с всички фактори, изяждащи мускулатурата Ви. Red Repair PM действа на няколко етапа. Първият от тях е свързан с доставката на клинично тествани, естествени хранителни вещества, които ще подкрепят подмладяващия цикъл на съня Ви и ще насърчат ремонта и растежа на физически малтретираните Ви мускули.

Вторият етап от действието на Red Repair PM Ви снабдява с комбинация от много мощни анти-стрес хранителни вещества, които да се справят с натрупания кортизол и да предпазят мускулите Ви от катаболизъм. Етап 3 на Red Repair PM е свързан с липидно транспортиране на карнитиново гориво за мускулите Ви и всичко това, докато спите!

Продуктът съдържа конкретни съставки, които изпълняват действието на всеки един от етапите. Така Red Repair PM е изграден въз основа на следната система:

  • Етап 1: Musclebolic PM – мелатонин и фосфатидлисерин
  • Етап 2: RejuvenX PM – антиоксиданти като екстракт от гроздово семе и алфа-липоева киселина, както и витамините A, C, E
  • Етап 3: TCA Fuel PM – карнитин

Red Repair PM е просто чудесно средство за предпазване на мускулатурата Ви. Нощният сън ще бъде изключително ползотворен за Вас. Тялото Ви ще бъде тотално отпочинало и в пълна готовност за тренировъчна активност. Не можете да очаквате по-добри резултати от друг продукт. Red Repair PM е средството, с което ще запазите натрупаната вече мускулна маса и ще увеличите размера ѝ, докато тренирате!

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - Red Repair PM

MRI - Red Repair PM

60 Capsules

Write your review