Производители

Категории

Prolab - Advanced Caffeine Покажи в цял размер

Prolab - Advanced Caffeine

60 таблетки

Това е патентована формула от всички естествени източници на кофеин, включително екстракт от Зелено кафе, екстракт от Зелен и Бял чай, Chocamine® и т.н.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Advanced Caffeine е продукт, чиято роля се изразява в това да Ви осигури максимална ефективност и изцяло натурални съставки в неговата формула. Този артикул ще Ви помогне да увеличите снабдяването на Вашето тяло с енергия, която ще Ви позволи да тренирате много по-усърдно и интензивно, за да постигате различни резултати. Също така с помощта на неговата формула Вие ще изгорите ненужните Ви калории много по-бързо.

Advanced Caffeine Ви осигурява абсолютно взривоопасно снабдяване с чиста енергия. Вие ще се наслаждавате на всяка една тренировка и ще извличате абсолютния максимум от нея. Крайно време е да постигнете по-добри резултати и да подобрите тренировъчното Ви самочувствие. Advanced Caffeine е продуктът, който ще Ви помогне да постигнете това. Също така ще се отървете от дразнещите излишни телесни мазнини.

Advanced Caffeine Ви снабдява с мощен кофеинов микс. Съставките в него са:

  • Екстракт от зелено кафе
  • Екстракт от зелен чай
  • Екстракт от бял чай
  • Екстракт от кола ядки
  • Екстракт от гуарана
  •  Какаов екстракт Chocamine®

 Ползите, които Advanced Caffeine Ви осигурява са свързани с подкрепа за действието на тонизиращия адреналин в тялото Ви. Така Вие ще имате достатъчно количество от него, точно когато се нуждаете от това. Всяка доза от Advanced Caffeine подпомага Вашата концентрация и увеличава експлозивно Вашите енергийни нива. Така продуктът изгаря нежеланите калории и Ви осигурява тренировъчното „гориво”, от което се нуждаете.

Advanced Caffeine е подходящ и по време на работа. Ако се чувствате изморени и изтощени и имате нужда да „презаредите”, то тогава този продукт ще направи своята магия и Вие ще сте в пълна готовност, както за работа, така и за ултра качествена тренировка. Ударната доза енергия, която ще получите идва точно на място. Време е за действие с помощта на Advanced Caffeine!

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна.

Състав:

sf advancedCaffeine Prolab Advanced Caffeine 60 таблетки  хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Prolab - Advanced Caffeine

Prolab - Advanced Caffeine

60 таблетки

Това е патентована формула от всички естествени източници на кофеин, включително екстракт от Зелено кафе, екстракт от Зелен и Бял чай, Chocamine® и т.н.

Write your review