Производители

Категории

MRI Pro-Nos Покажи в цял размер

MRI Pro-Nos

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Pro – Nos  е суроватъчен протеин  от най – високо качество. Той е мулти – фракционен протеин, чрез който се доставят високо пречистени протеинови фракции. Те оказват влияние върху известен брой метаболитни процеси в човешкото тяло. Pro – Nos  е високо постижение на световно ниво, в областта на протеиновите изследвания. За мускулният растеж са нужни протеини. Суроватката  е най – добрият протеин за тази цел. Суроватъчният протеинов изолат се усвоява значително по – бързо, в сравнение с протиеновия концентрат. С  Pro – Nos се получава протеинов изолат, разграден на фракции от суроватъчен  изолат.

Pro – Nos  изпълнява няколко функции : Изграждане на повече мускулна маса по – бързо; Увеличаване на нивата на азотния оксид; Подпомагане на изгарянето на излишните мазнини. Функциите му  са възможни , благодарение на неговите основни съставки :

ACTINOS  фракция – чрез нея се регулира азотния синтез. С нея се увеличават нивата на азотния оксид, без да се приема допълнително аргинин, който е единствено и само суроватка. В човешкото тяло има ензим  наречен  NOS. Благодарение на него аргинина се превръща в азотен оксид. Проблемът е , че тялото разполага с ограничен брой  NOS ензими. ЧрезACTINOS   се увеличава техният брой, като по този начин се дава възможност за неограничено производство на азотен оксид.

VAT – Burn  фракция – чрез нея се насърчава затубата на мазнини. Тази фракция спомага , едновременно  с  изграждането   на  мускулна  маса , да  се топят  висцералната   мастна  тъкан ( VAT )  и коремните мазнини.

Освен тези две съставки  е Pro – Nos  е съчетан с протеинов концентрат от най -високо качество. Благодарение на това тялото  усвоява всичките 42 грама от суроватъчен протеин  за по – дълъг период от време.

Мускулният растеж на тялото се определя от 2 фактора : колко аминокиселини могат да бъдат доставени на мускулните клетки; колко дълго може да се поддържа процеса на изграждане на нова мускулна маса. С Pro – Nos   се постигат и двете. Чрез него , не само се  снабдява тялото  с най – добрите аминокиселини за изграждане на мускулите , но също така се увеличава нивото на азотния окси .

Употреба: Приемайте 2 дози Pro-NOS на ден.
В тренировъчни дни приемайте една от дневните дози в рамките на 1 час след тренировка.

Разфасовка: 1360 гр

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI Pro-Nos

MRI Pro-Nos

Write your review