Производители

Категории

CONTROLLED LABS - Purple InTrain Покажи в цял размер

CONTROLLED LABS - Purple InTrain

992 Grams - 60 Servings

Purple InTrain е уникален продукт и първият по рода си, който е създаден да бъде използван специално и изцяло за прием по време на тренировка.

Повече детайли

10 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

 • Хидролизиран протеин и аминокиселини в свободна форма за максимално бърза усвояемост
 • Мощен комплекс от витамини и електролити за пълноценно възстановяване
 • Билков екстракт за оползотворяване на въглехидратите
 • Съставки за подхранване и максимално оползотворяване на мускулния гликоген
 • Зарежда с енергия за интензивните тренировки

Purple InTrain е уникален продукт и първият по рода си, който е създаден  да бъде използван специално и изцяло за прием по време на тренировка.  Множество разработки и усилия бяха нужни, за да бъде формулиран продукт, който покрива всички нужди на тялото, когато то е подложено на усилено физическо натоварване.

В продукта са включени:
PurpleProCho ComplexTM, който съдържа:

 • Waxy Maize Starch – това са сложни въглехидрати със голяма дължина на молекулите и изключително голяма молекулна маса, без захари и лактоза. Този вид въглехидрати се усвояват значително по-бързо от декстроза или малтодекстрин. Множество атлети използват тези въглехидрати за възстановяването на запасите от гликоген, изразходени по време на интензивно физическо натоварване.
 • Hydrolyzed Whey Protein (Хидролизиран суроватъчен протеин) – това е суроватъчен протеин изолат, който е допълнително преработен чрез ензимни реакции в по-къси вериги от аминокиселини за максимално бърза усвояемост. Хидролизатът е перфектното решение за прием на протеин по време на тренировка, защото той незабавно навлиза в клетъчните реакции за изграждане на мускулна маса.

Мускулният гликоген е основният източник на енергия за мусулните клетки. По време на интезнивно физическо натоварване той се изчерпва изключително бързо. Добавеният PurpleBolic ComplexTM повишава значително  ефективността и максималното оползотворяване  на енергийните запаси в мускулните тъкани. В него се съдържат:

 • Л-Леуцин – това е незаменима аминокиселина, която предпазва мускулатурата от разпад и доставя на тялото енергия по време на физическо натоварване. Запазва мускулният гликоген, поддържа азотния баланс и поддържа мисловната дейност по време на интензивни натоварвания.
 • Бета Аланин -  счита се за “новият креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливост при аеробни и анаеробни тренировки. ;
 • Л-Глицин – аминокиселина с многобройни функции, но в тази формула основното й значение е  формирането на гликоген и АТФ.
 • Банаба (Banaba Extract) – билка, която има инсулиноподобно въздействие, активира транспорта на глюкозата през клетъчната мембрана, стимулира синтеза на гликоген в черния дроб и  синтеза на протеини в мускулите.

Purple InTrain се допълва от Purple vitAmin ComplexTM, който съдържа витамини и минерали, жизнено важни за нормалното функциониране на вътреклетъчните процеси и процесите за формиране на енергия. Purple vitAmin ComplexTM съдържа:

 • Натриев Хлорид (Sodium Chloride) – играе жизненоважна роля при много процеси в организма – провеждане на нервни импулси, транспорт на органични и неорганични вещества през клетъчните мембрани, активността на ензими и др.
 • Калий (Potassium Gluconate) -  калиевите соли са важни електролити, които се губят чрез потенето. Калият е важен макроелемент, както за предотвратяването на крампите, така и като цяло за мускулното съкращение. Той е важен за пренасянето на хранителни вещества през клетъчните мембрани
 • Pyridoxine HCI (Витамин В6) – участва като коензим при синтезата и разграждането на аминокиселините и гликогена;
 • Methylcobalamin (Витамин В12) – това е коензимна форма на Витамин В12, която е биологично активна (тялото не трябва да я преобразува, а може да я използва директно в този вид). Витамин В12 стимулира ободрява нервната система, подобрява мисловната дейност и придава голяма енергия.
 • Inositol Nicotinate (Витамин В3) – е от основно значение за превръщане на въглехидратите в глюкоза, която тялото използва за енергия, той също така действа като вазодилатор, разширява кръвоносните съдове и подобрява снабдяването на клетките с хранителни вещества и кислород.

Начин на употреба: Разбъркайте 1-2 дози в 1/2 л студена вода, за да избегнете образуването на пяна, разбърквайте с лъжица.

Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
 Стойност% от дневна доза
Дозировка 
Доза16.5 г-
Дози в опаковка60-
Базови Съставки 
Въглехидрати5  g2%
Калории34-
Протеини4  g7%
Витамини 
Витамин В-122500  mcg41667%
Витамин В-3 (Niacin)10  mg50%
Витамин В-6 (Pyridoxine)10  mg1000%
Минерали 
Калий (Potassium)13  mg1%
Калций (Calcium)29  mg3%
Натрий (Sodium)32  mg2%
Хлорид (Chloride)30  mg1%
Патентовани Формули 
Purple ProCho Complex™
Highly Processed Waxy Maize Starch and Hydrolyzed Whey (milk) Protein
8750  mg-
Purple vitAmin Complex™
Potassium Gluconate, Sodium Chloride, Pyridoxine HCL, Inositol Nicotinate and Methylcobalamin
148  mg-
PurpleBolic Complex™
L-Leucine (2.5 grams), Beta Alanine (1.6 grams), L-Glycine and Banaba
5650  mg-
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

No customer comments for the moment.

Write your review

CONTROLLED LABS - Purple InTrain

CONTROLLED LABS - Purple InTrain

992 Grams - 60 Servings

Purple InTrain е уникален продукт и първият по рода си, който е създаден да бъде използван специално и изцяло за прием по време на тренировка.

Write your review