Производители

Категории

MuscleMeds - Carnivor Покажи в цял размер

MuscleMeds - Carnivor

Протеин с добавено BCAA за увеличаване на анаболните процеси и предотвратяване на катаболните.

Повече детайли

Информация за продукта

 

Carnivor – Истински ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ!

 

Представяме ви ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC!

Кай Грийн работи в тясно сътрудничество сMuscle Meds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички – протеините.

Използването на нови модерни технологии за добиване, хидролиза и техника, CARNIVORтелешкият протеин изолат доставя мощно изграждане на мускулите чрез говеждо месо с по-високи нива на аминокиселини, отколкото всички други източници на протеини, използвани в добавки, включително: суроватка, соя, мляко и яйца.

CARNIVOR е дори 350% по-концентриран oт една добре сготвена телешка пържола. И още по – хубаво – без никакви мазнини или холестерол!

CARNIVOR е единственият протеин с тази технология, която е в състояние да рециклира аминокиселините обратно в анаболните пътища за допълнително изграждане на мускулите, за увеличаване на азота и подобряване на растеж на мускулите и подобряване на възстановяването.

Едно от предимствата на правилното хранене с говеждо месо е неговото естествено високо съдържание на креатин. Говеждото е един от най-добрите естествени източници на креатин. За възбуждане на анаболни активaтори и клетки CARNIVOR доставя 20 пъти повече креатин, отколкото една пържола!

Начин на употреба : Приемайте 1-2 дози със 200-300 мл студена вода преди, след тренировка, както и след ставане и преди лягане. Подходящ по всяко време на денонощието.

Разфасовка : 4lb

carnivor900gr suppfacts Carnivor 4lb хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - Carnivor

MuscleMeds - Carnivor

Протеин с добавено BCAA за увеличаване на анаболните процеси и предотвратяване на катаболните.

Write your review