Производители

Категории

Prolab - Beta Alanine Extreme Покажи в цял размер

Prolab - Beta Alanine Extreme

240 капсули (120 дози)

PROLAB® Beta Alanine Extreme е комбинация от CarnoSyn® бета аланин и аминокиселината L-Histidine.

Повече детайли

2 продукта в тази категория

Информация за продукта

Beta Alanine Extreme ще повиши карнозина в мускулите Ви. Този продукт е разработен специално за нуждите на всички редовно-трениращи спортисти. Така всяка една интензивна тренировка ще бъде по-ползотворна и Вие ще постигате максимума от нея. Резултатите Ви ще бъдат повече от невероятни. Въпреки това е важно да се знае, че всяка интензивна тренировка има и своя тъмна страна.

Тя се състои в промяна на мускулната pH. Това означава, че ще се измаряте по-лесно и няма да можете да се възстановите ефективно и достатъчно бързо. Но Beta Alanine Extreme е създаден, за да Ви помогне да се справите с тези проблеми. Така интензивните тренировки ще Ви носят само и единствено ползи, а Вие можете да забравите за мускулната умора.

Beta Alanine Extreme съдържа едноименната съставка в своята формула. Тя е подпомогната от действието на аминокиселината L-хистидин. Целта на този продукт е да Ви осигури увеличен приток на вода във Вашите мускули, съпроводен от подхранването им с важни хранителни вещества. Това е известно още като положителен pH баланс.

Така с Beta Alanine Extreme Вие получавате:

  • Повече карнозин, който е аминокиселина от II тип, което означава, че това са бързо-съкращаващи се мускулни влакна, осигуряващи Ви голяма сила
  • Повече бета-аланин за мускулите Ви
  • Стабилизация на мускулната Ви pH
  • Намаляване на мускулната умора
  • По-дълги интензивни тренировки

Beta Alanine Extreme е екстремен продукт, който Ви осигурява екстремни резултати. С негова помощ ще се възстановите светкавично бързо след тежка тренировка. Можете спокойно да се натоварите и да постигнете качествени резултати. Това се дължи на качествените съставки в тази модернизирана формула. Beta Alanine Extreme е решението за повече ползи от всяка една интензивна тренировъчна дейност.

Начин на употреба: 2 капсули 4 пъти дневно с храна.

Състав:

sf betaAlanineExtreme Prolab Beta Alanine Extreme 240 капсули  хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Prolab - Beta Alanine Extreme

Prolab - Beta Alanine Extreme

240 капсули (120 дози)

PROLAB® Beta Alanine Extreme е комбинация от CarnoSyn® бета аланин и аминокиселината L-Histidine.

Write your review