Производители

Категории

Shen Min - DHT Blocker Покажи в цял размер

Shen Min - DHT Blocker

Shen Min - DHT Blocker е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за хората, страдащи от косопад.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Редица проведени изследвания доказват, че една от основните причини за косопад и изтъняване на косата, е увеличаването на ДХТ – лошата форма на хормона тестостерон. При жените и мъжете, особено с увеличаване на възрастта, нивата на естроген спадат, а се увеличава синтеза на ДХТ. Това води до натрупването му в скалпа, разрушаване на фоликулите и загуба на коса. Shen Min DHT Blocker  е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за хората, страдащи от косопад. Продуктът е предназначен, за спиране на косопада, заздравяване на скалпа, и стимулиране на поникването на здрава и плътна коса.

Формулата  на  Shen Min DHT Blocker  ,съдържа уникална комбинация от съставки, които блокиращи ДНТ, като по този начин спомагат за възстановяването на здравата коса.

Една от съставките, на която продуктът дължи името си е Shou Wu. Това е билка, традиционно използвана в китайската медицина, за спиране на косопада, подхранване на скалпа и заздравяване на косата. Според китайската медицина, състоянието на косата е свързано със здравословното състояние на вътрешните органи. Евентуални проблеми с черния дроб и бъбреците, могат да се проявят, чрез загубата на коса. Билката Shou Wu подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, и стимулира кръвообръщението. По този начин, до скалпа достигат повече кръв и хранителни вещества, което спира косопада и подхранва косата.

Друга съставка във формулата на Shen Min DHT Blocker  е  Сао Палмето.  Той е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му, лоша форма дихидростестостерон (DHT).Последният е с високи нива при хората, страдащи от косопад и оплешивяване. Тъй катоСао палмето намалява количеството на ДХТ в организма, може да се счита ефективно средство против плешивост.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Най-добрите моменти за прием са сутрин след събуждане от сън и вечер преди лягане. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

dht block sf Natrol Shen Min DHT Blocker хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Shen Min - DHT Blocker

Shen Min - DHT Blocker

Shen Min - DHT Blocker е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за хората, страдащи от косопад.

Write your review