Производители

Категории

Now - Brain Elevate - 60 капсули Покажи в цял размер

Now - Brain Elevate - 60 капсули

60 Капсули / 60 Дози

Повече детайли

29 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Поддържа мисловните процеси

 Подобрява фокуса и концентрацията

 Изостря вниманието

 Подобрява способностите на паметта

 Вегетарианска формула

 

Brain Elevate - Добавка за Концентрация е формула, която придава мощна подкрепа за мозъка, подобрява мисловните процеси, повишава фокуса, концентрацията и подобрява когнитивната функция. Brain Elevate - Добавка за Концентрация е оптимално балансирана комбинация от най-потентните съставки, които максимално повишават продуктивността на мозъчната дейност.

Две от съставките в Brain Elevate - Добавка за Концентрация – Huperzine A и RoseOx® са добре познати със своите антиоксидантни свойства, те предоставят стабилна защита на клетките на нервната система.

Съставката Huperzine A има способност да потиска ензима ацетилхолинестераза, който разгражда ацетилхолина, който се свързва способностите за запаметяване. Потискането на този ензим повишава нивата на ацетилхолин, който може да стимулира повече неврони и да подобри значително паметта. Болестта Алцхаймер се характеризира с недостиг на ацетилхолин.

RoseOx® е патентован мастноразтворим екстракт от розмарин, който е постижение в индустрията на хранителните добавки. Последните проучвания показват, че розмарина съдържа мощни мастно-разтворими антиоксиданти, които могат да потиснат и да неутрализират свободните радикали в тялото. Мастно-разтворимостта на този антиоксидант го прави отличен протектор на клетките на нервната система.

Екстрактът от Ginkgo Biloba във формулата разширява капилярната мрежа обграждаща мозъка и повишава кръвопотока към нервната тъкан, в резултат на което се увеличава и достъпа на кислород и хранителни вещества към клетките. Ginkgo Biloba е отличен стимулатор на способностите на паметта.

Фосфадитил серин (Phosphatidyl Serine) подсилва паметта, повишава концентрацията и бдителността, подобрява запаметяването, облекчава симптоми на депресия и подобрява настроението, понижава стреса, потиска образуването на кортизол вследствие от прекомерен стрес.

В днешния свят, забързаният начин на живот оказва своето влияние и постепенно изтощава  човешкия организъм. Мозъкът е най-важната система в човешкото тяло-тук се намира най-необяснимото нещо в живия свят-човешкия интелект. С времето, мозъкът се изтощава и намалява своята продуктивност. Brain Elevate - Добавка за Концентрация е протекторът, горивото от което се нуждае човешкия мозък, за да бъде той в отлично здраве.
 
Brain Elevate - Добавка за Концентрация печели наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт в категорията Подържане на мозъчната дейност за 2008 г.

Продуктът не е лекарствено средство.

 

 

Начин на употреба:


Една доза 1-2 пъти дневно.

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:


Tyrosine 500 мг - 60 капсули
DMAE 250 мг - 100 капсули
Lecithin 1200 мг - 100 дражета

Противопоказания:


Да се пази от деца. Да не се приема от бременни и кърмещи. Да не се приема при употреба на кръвосъсирващи и холинергични лекарства. Не надвишавайте дневната доза. 

Други съставки:


Целулоза, оризово брашно, магнезиев стеарат и силиций. 

Не съдържа:


Захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, царевица, млечни и яйчни деривати и консерванти. Веганска формула.

No customer comments for the moment.

Write your review

Now - Brain Elevate - 60 капсули

Now - Brain Elevate - 60 капсули

60 Капсули / 60 Дози

Write your review