Производители

Категории

MUSCLE PHARM - Creatine Покажи в цял размер

MUSCLE PHARM - Creatine

300gr.  - 60 Servings

MusclePharm Creatine поддържа високи креатинови запаси в организма.

Повече детайли

35,55 лв

Намалена цена!

-21%

45,00 лв

» Добави в желани

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Muscle Pharm Creatine 

Muscle Pharm Creatine 300 gr е висококачествен продукт, който е произведен от Musclepharm – водеща компания в производството на спортни хранителни добавки. Целта на компанията-производител е да даде на Вашето тяло голям брой възможности като Ви предостави  Muscle Pharm Creatine 300 gr – една от най-добрите в света хранителни добавки от този клас.

Този продукт може да подобри креатиновото състояние като увеличи усвояването на бионаличността му във Вашето тяло. В същото време  Muscle Pharm Creatine 300 gr има възможност да повлие ползотворно на Вашата издръжливост. Също така се счита, че може да увеличи силата на Вашите мускули, както и чистия им мускулен растеж. Продуктът е спечелил своята популярност, благодарение на големия брой ефективни резултати, получени от професионални спортисти при употребата му.

muscle pharm creatine ad Muscle Pharm Creatine 300 гр хранителни добавки и протеини

Предназначението на тази хранителна добавка е да се използва от всички атлети, които участват в продължителни и много интензивни тренировки. Най-вече е подходяща при вдигането на тежести.  Muscle Pharm Creatine съдържа в себе си клинично тестваната съставка Cinnulin. За нея се счита, че е в състояние да повиши абсорбцията. Така би трябвало ефектите от употребата на този изключително чист креатин да се усетят директно във Вашите мускули.

Счита се, че този уникален продукт, благодарение на съвременната си формула, е в състояние да увеличи експлозивната енергия на Вашето тяло. Вие би трябвало да успеете да вдигате много по-големи тежести и да можете да тренирате много по-интензивно. Строго препоръчително е да се запознаете внимателно с препоръчителните указания за употребата на Muscle Pharm Creatine . В определени случаи експертите от Musclepharm Ви препоръчват и да се консултирате с Вашия лекар преди да започне приема на този креатин.

Muscle Pharm Creatine  е спечелил доверието на много атлети по света. Той им е помогнал да увеличат своята енергичност, да станат по-силни и по-жизнени, благодарение на неповторимата смесица от пет чисти и разнообразни по своята природа креатини. Уникалната му формула би могла да помогне и на Вас. Изберете Musclepharm Creatine 300 gr още сега!

Употреба: 5 гр. преди и след тренировка

Разфасовка: 300 гр / 60 дози

Състав:

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLE PHARM - Creatine

MUSCLE PHARM - Creatine

300gr.  - 60 Servings

MusclePharm Creatine поддържа високи креатинови запаси в организма.

Write your review