Производители

Категории

MuscleTech - CELL-TECH Покажи в цял размер

MuscleTech - CELL-TECH

CELL-TECH Ви осигурява въглехидрати, креатин монохидрат, креатин хидрохлорид, таурин, аланин, BCAA аминокиселини, алфа-липоева киселина и други вещества.

 
 

Повече детайли

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

CELL-TECH е един много добър продукт. Това е хардкор креатинова формула, която е създадена специално за хардгейнъри, които имат проблеми с увеличаване на размерите и силата си. Ще получите ключови съставки, чиято ефективност е доказана от повече от 30 изследвания през изминалите десетилетия. Този продукт е неповторимо средство за сила и мощ.

CELL-TECH Ви осигурява въглехидрати, креатин монохидрат, креатин хидрохлорид, таурин, аланин, BCAA аминокиселини, алфа-липоева киселина и други вещества. С тяхна помощ ще си осигурите невероятно силна подкрепа за мускулатурата Ви. Ползите от този артикул са просто много.

CELL-TECH Ви позволява да:

  • Постигнете по-бързо нарастване на мускулната Ви маса, благодарение на креатините и въглехидратите
  • Увеличите Вашата сила по-бързо и по-ефективно отново благодарение на същите съставки
  • Получите подобрено транспортиране на хранителни вещества в тялото Ви – за тази цел е добавена алфа-липоевата киселина във формулата на продукта.
  • По-голям мускулен размер и пълнота на мускулите Ви – постига се посредством действието на продукта след тренировката Ви, благодарение на което креатина и другите съставки се транспортират в мускулите Ви и непрекъснато подновяват гликогеновите Ви запаси.
  • Избегнете цикличността
  • Получите всички ползи от BCAA аминокиселините, а именно подобрен мускулен метаболизъм, качествен хранителен баланс, по-бързо възстановяване, анти-катаболна подкрепа, енергия и увеличена издръжливост.

CELL-TECH е с невероятен вкус. Определено може да се заяви, че неговата формула ще постави конкурентните артикули от този вид назад в класирането. Това е просто чудесен продукт, който ще напълни устата Ви със слюнка. Така, когато приемате CELL-TECH не само ще получите гореспоменатите ползи, но и ще се наслаждавате все едно хапвате любимото Ви лакомство.

Този продукт е създаден за сериозни атлети със сериозни цели. CELL-TECH ще Ви позволи да ги постигнете до една. Не се чудете повече коя креатинова добавка да изберете, защото най-добрата е вече пред очите Ви. CELL-TECH е средството за мощно напомпване и енергийно снабдяване, което ще увеличи мускулатурата Ви и ще Ви направи експлозивно силни и мощни.

Начин на употреба: 1 мерителна лъжица се смесва със 177мл вода и се изпива веднага след тренировка. В нетренировъчни дни изпийте порцията сутрин след ставане от сън.

Състав:

celltech grape suppfacts MuscleTech CELL TECH 1400 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleTech - CELL-TECH

MuscleTech - CELL-TECH

CELL-TECH Ви осигурява въглехидрати, креатин монохидрат, креатин хидрохлорид, таурин, аланин, BCAA аминокиселини, алфа-липоева киселина и други вещества.

 
 

Write your review