Производители

Категории

MUSCLETECH - Creacore Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Creacore

0.293 кг./0.645 lbs. - 80 Servings

Целите на Creacore са повече от ясни – увеличаване на чистата Ви мускулна маса и сила.

Повече детайли

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Creacore е продукт, който комбинира висококачествени и клинично-тествани съставки. От една страна този артикул съдържа в себе си креатин хидрохлорид, а от друга формулата му е обогатена с fenugreek. Целите на Creacore са повече от ясни – увеличаване на чистата Ви мускулна маса и сила. Този продукт ще Ви помогне да отприщите атлета, който е във Вас!

Creacore Banner MuscleTech Creacore хранителни добавки и протеини

Creacore определено е пробив в света на креатиновите добавки. В него е използвана концентрирана пудра. Създаден е така, че с всяка мерителна лъжица да получавате повече от два пъти повече креатин хидрохлорид в сравнение с обикновените продукти от този тип. Еволюцията в спортните добавки вече е факт. Creacore е продукт от ново поколение, който определено ще Ви осигури мощта и силата, от която се нуждаете.

CreaCore chart MuscleTech Creacore хранителни добавки и протеини

Creacore е супер концентрирана формула, която ще се погрижи да получите следните ползи от употребата ѝ:

  • Действие насочено за постигане на по-голяма и по-чиста мускулна маса, което не изисква извършване на „зареждаща” фаза.
  • Ефикасност без подуване и цикличност.
  • Експлозивна сила, посредством възможно най-съвременните технологии
  • Изключително подобрено усвояване на креатина, което се дължи на включения във формулата на Creacore fenugreek и други ползи.

Creacore е тук, за да Ви направи чудовищно силни. Изобщо не се заблуждавайте от по-малката дозировка, която трябва да правите при употребата му. Това съвсем не означава, че продукта е просто обикновен шейк. Точно обратното – Creacore ще действа в пъти по-добре от всички останали креатинови претенденти за добавка номер едно в този клас. Това е тествано и доказано научно от екип от специалисти.

ticker creacore MuscleTech Creacore хранителни добавки и протеини

Creacore освен това увеличава и цялостната Ви мощ. С този продукт ще помпите качествено по време на тренировка и ще се чувствате просто перфектно. По-голямото количество креатин хидрохлорид изстрелва Creacore пред конкуренцията. Това е безспорен факт. С всяка приета дозировка Вие ще ставате по-силни, по-мощни и ще натрупате точно тази чиста мускулна маса, за която се стремите от ден първи на Вашите тренировки!

Начин на употреба: Приемете 1 мерителна лъжичка смесена с 148мл вода дневно. За максимални резултати смесете 2 лъжички от Creacore с 296мл вода. В тренировъчни дни продукта се приема непосредствено след края на Вашата тренировка. По време на приема му пийте достатъчно количество вода!

Състав:

prd creacore suppfacts MuscleTech Creacore хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Creacore

MUSCLETECH - Creacore

0.293 кг./0.645 lbs. - 80 Servings

Целите на Creacore са повече от ясни – увеличаване на чистата Ви мускулна маса и сила.

Write your review