Производители

Категории

RONNIE COLEMAN Signature Series Myo-Blitz Покажи в цял размер

RONNIE COLEMAN Signature Series Myo-Blitz

0.240кг. - 30 Servings

Най-силният в света пред-тренировъчен продукт, гарантираш мускулен растеж.

Повече детайли

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Цял живот търся начини да бъда най-добрият, да съм лидер, a не последовател. В продължение на дълги години аз бях известен, с това, че съм най-силният бодибилдър в света, и че исках да съм по-голям и по-добър от всеки един мой конкурент. Аз преначертах пътищата в бодибилдинга и сега съм тука, за да ви представя новата революция в предтренировъчните продукти.

С голямо удоволствие ви представям MYO-BLITZ™ - най-силният предтренировъчен суплемент в световен мащаб.  MYO-BLITZ™ е създаден, за да ви предостави максимално количество чиста, наситена енергия и повишена концентрация! Най- важното е, че MYO-BLITZ™ ви зарежда с синергитична смесица от най-силните мускулно изграждащи съставки на планетата! Истински резултати с MYO-BLITZ™!!!



Винаги съм казвал: „Всички искат да са бодибилдъри, но никои не иска да вдига тежко”. Е сега е ваш ред. Вереме да изградите мускулите си. Време е да станете легенда с MYO-BLITZ™.

Да приятелю (YEAH BUDDY!)

MYO-BLITZ™ Акценти:
•    Прилив на чиста енергия
•    Засилена концентрация
•    Без примеси
•    Съдържание на алфа-хидрокси-изокапроична киселина (HICA)
•    Изгаря мазнините



Често задавани въпроси

1.) Как работи MYO-BLITZ™?
MYO-BLITZ™ е  най-добрият предтренировъчен суплемент, който изцяло промения представата ви за интензивност. MYO-BLITZ™ съдейства за едно изключително мощно напомпване. Благодарение на точното количество Astragin™ вие се наслаждавате на засилено поризводство на азотен окид, който ви осигурява напомпан вид за по-дълго време. Astragin™ също така подпомага усвояването на витамини, минерали, глюкоза и аминокиселни и по този начин засилва ефекта на другите съставки. Поддържа силата и издръжливостта по време на тренировка. И не на последно място  MYO-BLITZ™ съдейства за изграждане на чиста мускулна маса.

2.) Мога ли да употребявам алкохол успоредно с MYO-BLITZ™?
Не. Попринцип алкохола е несъвместим с качественото изграждане на мускули. Алкохола ви дехидратира и намалява нивата на тестостерон. В случай, че ще употребявате алкохол на консумирайте с MYO-BLITZ™ в този ден.

3.) Какво е точното количество кофеин в MYO-BLITZ™?
Една мерителна лъжица MYO-BLITZ™ съдържа 200 мг кофеин.

4.) Може ли MYO-BLITZ™ да се комбинира с фетбърнър?
Тъй като MYO-BLITZ™ има сходни действия с тези на фетбърнъра, е препоръчително да се консумира фетбърнър поне 3 часа след като сте приели MYO-BLITZ™.

5.) Натрупал съм достатъчно мускулна маса, но сега искам да намля и нивата на телесните мазнини. Страхувам се, че ще изгубя много от масата в случай, че консумирам фетбърнър. Може ли MYO-BLITZ™ да ми помогне?
Добър въпрос. Въпреки, че MYO-BLITZ™ съдържа стимуланти, това не е предтренировъчна формула базирана на такива. MYO-BLITZ™ е енергизиращ предтренировъчен продукт изграждащ мускула. Една от уникалните съставки на MYO-BLITZ™ е алфа-хидрокси-изокапроичната киселина (HICA), която е матаболит на верижно разклонената аминикиселина Л-Левцинът – най-мощната анаболна/антикатаболитена аминокиселина регулираща растежна на клетката и протеиновия синтез. MYO-BLITZ™ съдейства за повишаване на чистата мускулна маса и ви предпазва от претрениране.

6.) Ако тренирам двуразово, мога ли да взимам 2 мерителни лъжици дневно?
Максималният прием за 24 часа е 2 мерителни лъжици. Ако тренирате по 2 пъти дневно е препоръчително да има интервал от 5-6 часа между двете дози.

7.) Необходимо ли е да приемам MYO-BLITZ™ в нетренировъчни дни?
Не е задължително да консумирате MYO-BLITZ™ в нетренировъчни дни, можете да го правите само ако сметнете за необходимо.

8.) MYO-BLITZ™  - Определяне на точната доза.
Важно е да разберете, че MYO-BLITZ™ съдържа кофеин и синефрин, и че всеки човек има различна чувствителност към тези стимуланти. Просто първоначално започнете да приемате по ½ мерителна лъжица от MYO-BLITZ™. В случай, че сметнете за необходимо увеличете дозата.

9.) Може ли да приемам целогодишно MYO-BLITZ™?
След дванадесет седмична употреба, прекратете приема за 4 седмици и следтова започнета отново.

No customer comments for the moment.

Write your review

RONNIE COLEMAN Signature Series Myo-Blitz

RONNIE COLEMAN Signature Series Myo-Blitz

0.240кг. - 30 Servings

Най-силният в света пред-тренировъчен продукт, гарантираш мускулен растеж.

Write your review