Производители

Категории

MRI - WAR Покажи в цял размер

MRI - WAR

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

MRI-War  е продукт , който е създаден , с цел преодоляване на физиологичните препядствия , резолтат от тежка и изтощителна тренировка . Той подпомага не само  възстановяването  на тялото след тренировката , но и го подготвя успешно за следващата такава .

MRI-War  е  насочен и към трите фази на мускулния растеж:

Презареждане : По време на изтощителна тренировка мускулите се нуждаят от приток на енергия . Това е така , защото при тежко физическо натоварване , бързо се изчерпват запасите от глюкоза , гликоген и глутамин . Така тялото се привежда в едно катаболно състояние , за да си набави енергия. Това означава разкъсване на мускулната тъкан . За да избегне това  MRI-War  доставя равни количества въглехидрати от восъчна царевица и малтодекстрин . Благодарение на тях , започват процеси на бързо възстановяване на изразходения гликоген , което пък доставя необходимия за мускулите непрекъснат приток на енергия .

Възстановяване :  MRI-War  се базира на една нова технология наречена  Heat Shock Activation  .Тази технология е свързана с т. нар .  протеини на температурния шок  ( HSPs )  . При силно физическо натоварване , тези протеини спомагат за бързото увеличаване на скоростта и ефективността на процесите  , при възстановяване на мускулната тъкан . Технологията  Heat Shock Activation  подпомага превръщането на аминокиселините в  качествени мускулни влакна .

Изграждане :  MRI-War  съдържа патентован комплекс от комбинирани аминокиселини . Този комплекс се нарича  AminoAcid  Racio of Muscle  , и е насочен към изграждането на мускули . Благодарение на AminoAcid  Racio of Muscle  започва и се засилва значително  синтезирането на протеин в мускулатурата .  Комплекс ът  съдържа аминокиселини в свободна форма . Те се намират в съотношение , близко с това в човешката мускулна тъкан . Тези аминокиселини  директно се превръщат в мускули .

Освен изброеното до тук  MRI-War  съдържа Crea – Charge .Това е креатин , който се усвоява значително по – бързо и има по – висока бионаличност  в сравнение с креатин монохидрата . По този начин на тялото  се доставят възможно най – големи  фосфокреатинови запаси . MRI-War  подобрява азотния баланс . Положителният азотен баланс  има изключително голяма роля за протичането на анаболизма .Така MRI-War  постига пълно и бързо възстановяване на тялото след тренировка .

Употреба : Смесете една мерителна лъжичка (= 1 доза) с около 200 ml студена вода, разбъркайте и изпийте веднага. Определете точното количество вода в зависимост от Вашите лични предпочитания към наситеността на вкуса и консистенцията. Приемайте 2 дози дневно, както следва:

➡ в тренировъчни дни – за оптимални резултати пригответе една доза и отпивайте от нея на глътки по време на тренировката. Изпийте втора доза непосредствено след края на натоварването.

➡ в нетренировъчни дни – приемайте една доза сутрин –непосредствено след събуждане от сън, на празен стомах. Изпийте още една доза около 8 часа по-късно, отново на празен стомах.

Разфасовка: 600 гр

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - WAR

MRI - WAR

Write your review