Производители

Категории

NOW - Creatine Покажи в цял размер

NOW - Creatine

10 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Увеличане на силата

 Увеличаване на издръжливостта

 Вегетарианска формула

 

Креатин Монохидрат е може би най-разпространената и ефикасна добавка. Използва се за повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост. Основните запаси от Креатин (Creatine) на тялото се намират в скелетната мускулатура. 
 
Основните източници на Креатин Монохидрат в природата са рибата и месото, но са необходими големи количества,  за да се набави необходимата доза от креатин (в 1 кг телешко месо има около 5 гр. креатин). Обикновено хора, които не приемат месо и риба (съответно нямат достатъчни запаси от креатин в тялото), имат най-осезаем ефект от приема на Креатин Монохидрат
 
По време на кратки и експлозивни мускулни съкращения АТФ (аденозинтрифосфат) се превръща в АДФ (аденозиндифосфат) и се отделя енергия.  Креатин Монохидрат спомага за повторно преобразуване на АДФ в АТФ откъдето има повече наличен АТФ за енергия. Клетките могат да задържат Креатин Монохидрат и да го използват по-късно при необходимост. Креатин Монохидрат също така регулира нивата на кръвна захар, спомага при облекчаване сиптомите на Болестта на Алцхеймер.
 
Креатин Монохидрат на NOW Foods печели наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър мускулоизграждащ продукт за 2009 г.

 


 

 

 

Начин на употреба:


В продължение на 5-7 дни приемайте 20 грама дневно ( разделени на 4 приема по 5 гр. - през 3-4 часа) - това е зареждащ период. След това поддържайте с 5-10 грама дневно в продължение на 25-30 дни - поддържащ период. Да не се смесва с кофеин и горещи напитки. Да не стои повече от 10 минути разтворен във вода (ефекта отслабва).

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:


Amino Peptide 400 мг - 300 капсули
Beta Alanine - 500 г
Carbo Gain Complex Carbohydrate - 908 г
Whey Protein Isolate Шоколад - 2268 г

Противопоказания:


Консултирайте се с лекар ако имате проблеми с бъбреците или взимате лекарства за бъбреците. 

Други съставки:


Целулоза, стеаринова к-на, натриева кроскармелоза, магнезиев стеарат и силиций. 

Не съдържа:


Захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти.


No customer comments for the moment.

Write your review

Write your review