Производители

Категории

BSN - Endorush Xtreme Strength Покажи в цял размер

BSN - Endorush Xtreme Strength

1 Шише - 236 ml. - 2 Дози

1 кутия - 12 броя шишета х 236 ml.

Новата подобрена формула на Endorush. Това е напитка, съдържаща 0 грама въглехидрати и мазнини и специална формула,която да даде нов тласък на тялото Ви!


Повече детайли

7 продукта в тази категория

Предишен
СледващBSN Endorush Box Extreme Strenght е енергийна напитка, осигуряваща на тялото мощен прилив от енергия и издъвжливост. Формулата на продукта включва концентрирана патентована смес от съставки, засилващи умствената и физическата дейност, даващи допълнително сила и енергия, и поддържащи адекватната хидратация по време на интензивно физическо натоварване. Endorush Box Extreme Strenght  е продукт без въглехидрати и мазнини, благодарение на което, неговата употреба не води до повишаване на телесното тегло.

Endorush Box Extreme Strenght съдържа разнообразни съставки, като най – открояващи са: L – аргинин – той е положително заредена аминокиселина, която неутрализира свободните радикали. Участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините. Аргининът е изключително нужен, при различни стресови ситуации за организма (стареене, изгаряне, интензивно спортуване).  Приемът на аргинин от спортуващите хора е много важен, тъй като подсилва имунната система, като по този начин увеличава издържливостта и намалява неприятните последици за мускулите, след тренировката;

 Таурин – той е аминокиселина, чийто прием е изключително важен за активно трениращите хора. Това е така, защото тауринът има свойството да предпазва мускулите и да увеличава мускулната издържливост.

Кофеин – той е най – широко използваният мозъчен стимулант. Има различни доказано полезни свойства ( стимулира производството на адреналин, чувствително повишава енергията на организма, подтиска чувството на умора, като по този начин увеличава спортните постижения, стимулира изгарянето на излишните мазнини и отделянето на вода).

Благодарение на своите уникални съставки Endorush Box Extreme Strenght  максимално увеличава нивото на азотен оксид в кръвта. Това е много полезно свойство на тази енергиина напитка, защото азотният оксид разширява кръвоносните съдове. По този начин до мускулите достига повече кръв и хранителни вещества, което спомага за натрупване на чиста мускулна маса. Допълнителната енергия която Endorush Box Extreme Strenght  дава също е от голяма полза – особено за бодибилдърите. Тази енергия значително повишава издържливостта. Това може да увеличи интензивността и продължителността на една тренировка. По този начин изграждането на мускулна маса става по – бързо и лесно.

Начин на употреба : 15-20 минути преди физическо натоварване, 1/2 от бутилката. Разклати добре преди употреба

No customer comments for the moment.

Write your review

BSN - Endorush Xtreme Strength

BSN - Endorush Xtreme Strength

1 Шише - 236 ml. - 2 Дози

1 кутия - 12 броя шишета х 236 ml.

Новата подобрена формула на Endorush. Това е напитка, съдържаща 0 грама въглехидрати и мазнини и специална формула,която да даде нов тласък на тялото Ви!


Write your review