Производители

Категории

BSN N.O.-Xplode ™ Igniter Shot Покажи в цял размер

BSN N.O.-Xplode ™ Igniter Shot

1 bottle - 3.7fl oz - 1 Serving

1 box - 12 Servings

Преносим източник на енергия, който подобрява вашето представяне.


Повече детайли

7 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Преносим източник на енергия, който подобрява вашето представяне

-Базиран на световно признатата формула N.O.-Xplode
-Кофеин, електролити и иновативни Л-аргинин съединения
-Само 3,7 унции (приблизително 100 грама) – бързо, удобно и преносимо


 СЪЖИВЕТЕ ВАШАТА АКТИВНОСТ И СИ НАБАВЕТЕ ДНЕВНАТА ДОЗА ЕНЕРГИЯ

Създателите на категорията, BSN®, представиха на света невероятните предитренировъчни стимулатори с представянето на N.O.-XPLODE™. Сега, доказаната формула е по-удобна от всякога с въвеждането на 100-грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза, предназначена за подобряване на:

•    Енергийния запас
•    Умствената бодрост и концентрация
•    Издръжливост и сила
•    Електролитния запас
•    Цялостната активност


Защо да вземем 100-грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза?

Световно известната формула N.O.-XPLODE™ вече се предлага в преносимо и удобно 100 грамово шишенце, за да може заетите хора да си набавят дневната доза енергия и да си възвърнат силите в движение по всяко време на деня. Патентованата формула на 100-грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза съдържа пет уникални съединения извлечени от оригиналната формула на N.O.-XPLODE™, така че да предоставят на консуматорите източник на реактивиращи вещества, освен първоначалния прилив на енергия, по този начин отделяйки го от останалата част от енергийния комплекс. Освен, че възстановявя енергийния запас и подобрява концентрацията и умствената активност, тази иновативна формула включва и аминокиселини стимулиращи азотния оксид, подпомага доставянето на кислород до мускулните тъкани,  има Б витамини, за да въздейства на метаболизма и хидратиращи минерали за цялостно подобряване на баланса на течностите.

С толкова много ефективност заредена в едно миниатюрно шишенце, наистина няма друг продукт като 100-грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза. А вкуса, ще попитате? BSN® са известни с невероятните вкусови качества на продуктите си и този не е изключение. Наличен в Синя Малина и освежаващия вкус на Зелена Ябълка, 100-грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза е негазирана и има по-малко от един грам захар на доза, но все пак вкуса е неповторим! Така че, ако търсите предтренировъчен тласък или удобна за активни хора глътка живот, не търсете повече, 100- грамовата презареждаща N.O.-XPLODE™ доза е налице.

No customer comments for the moment.

Write your review

BSN N.O.-Xplode ™ Igniter Shot

BSN N.O.-Xplode ™ Igniter Shot

1 bottle - 3.7fl oz - 1 Serving

1 box - 12 Servings

Преносим източник на енергия, който подобрява вашето представяне.


Write your review