Производители

Категории

USP LABS - Compound 20 Покажи в цял размер

USP LABS - Compound 20

120 капсули - 60 Servings

Пригответе се за изцяло нова категория, такава, която може да бъде използвана и самостоятелно, и като част от стака ви... категория „Страховита”

Повече детайли

7 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Разбивайте рекорди за сила, докато губите на мазнини и увеличавате мускулната си маса! Всичко това на куп, чрез Compound 20!

Compound 20 е един уникален по природата си продукт, който доставя абсолютно всички ефекти, от които се нуждае един бодибилдер. Тази капсулирана добавка, помага на всички билдери, независимо от диетата, вида тренировки или типа метаболизъм. Всъщност, ако имате страх от въглехидрати, ще трябва да започнете да приемате много такива, ще се обедите защо след като прочетете тази статия.

Нека първо разгледаме ползите от този невероятен агент:
- Невероятни свойства, помагащи изгарянето на мазнини – тази добавка работи по-добре от повечето такива, които са специализирани фат-бърнъри, а дори това не е основната му функция. Ако сте на диета за сваляне на килограми, Compound 20 ще ви помогне да „режете“ мазнините, както никога преди.
- Увеличава силата – няма да намерите друг не-хормонален продукт, който ще даде такъв огромен тласък на силата ви (дори повече и от креатин). Само за седмица с Compound 20 ще подобрите всичките си рекорди в залата.
- Увеличава енергията без да съдържа стимуланти – Compound 20 не съдържа стимуланти като Jack3d, кофеин или други от този вид, което го отличава от всички останали добавки. С20 не ви дава „обикновения тип енергия“, ако може така да се каже. Тренировките ви стават много по експлозивни, спринтовете много по-бързи, а кардиото много по-продължително и
- Има само 2 странични ефекта, които всъщност са полезни – единствените странични ефекти от този продукт са увеличена жажда за вода и увеличен глад, което всъщност е добре, защото ще се нуждаете по много и от двете. Също така, това е добър знак, защото, когато тялото ви е в състояние на анаболизъм, то има увеличена нужда от храна.
Както казахме по-горе, вие ще се нуждаете от много въглехидрати, тъй като един от компонентите е GDA (брокер за глюкозни отпадъци), който изстрелва комплексни въглехидрати в мускулите ви, а заедно с тях и голямо количество вода. Този ефект се увеличава при интензивни тренировки, за това слушайте тялото си и пийте МНОГО вода и приемайте комплексни въглехидрати. Ако не приемате добри комплексни въглехидрати (особено на закуска и преди ядене) може да станете отпаднали, по-мудни и раздразнителни. Това е така, защото GDA агента се очиства от захарта в кръвта, като я складира като гликоген. Най-добрите въглехидрати, от които може да избирате определено са сладките картофи, овеса и кафявия ориз.

Какво НЕ Е Compound 20:

- Това е не-хормонална добавка. Не е нужно да правите цикли с него, за да успокоявате системата си. Compound 20 не променя нивата на тестостерон, или ако ги променя, то е индиректно – чрез интензивните тренировки.

- Това не е Клен. Кленбутеролът е агент за изгаряне на мазнини, който е нелегален и то поради добри причини – той е просто налудничав. Той е подобен на епинефрина, а също така атакува сърцето ви.

Compound 20 има свойства, подобни на стимулантите, защото помага загубата на мазнини, но не съдържа никакви такива. Това значи , че може да го комбинирате със други добавки, за да увеличите загубата на мазнини максимално.

Съставките на Compound 20

Compound 20 съдържа само 3 съставки!
За разлика от повечето известни добавки, Compound 20 не съдържа десетки видове добавки, с надеждата, че някоя от тях ще проработи при вас. Производителите на Compound 20открили 3 невероятни съставки, които работят при всеки човек.

1) N-Coumaroyldopamine
Първите две съставки, всъщност идват от растението какао. Вие знаете колко много добри ефекти има върху здравето тъмния шоколад. Е, тези две съставки отнасят идеята до едно ново ниво.
През 2005 г. е публикувано изследване, което доказва, че N-coumaroyldopamine и N-caffeoyldopamine увеличават ефекта на cAMP (цикло аденозин монофосфат – агент, който води до изгаряне на мазнините в тялото). Когато това бе открито, започна състезание между компаниите за неговото отделяне от какаото и за това дали е безопасно.
USPLabs, кралете на натуралните екстракти спечелиха това състезание. Всички вече знаем добрите ползи от бета2-агонистите. Те са също толкова потентни, както и лекарствата с рецепти, които не можем да приемаме, но без страничните и опасни ефекти. Тази съставка, също така въздейства на инсулина, а е възможно да въздейства и на IGF-1.
Освен това, друго проучване показва, че тези съставки също така влияят и върху mTOR. mTOR е друг вид протеинова киназа, но вместо да регулура метаболизма, мазнините и захарта, тя регулира растежа и синтезата на протеин и хипертрофията ( изграждането на мускулите).
Приемайте Compound 20 заедно с аминокиселини богати на левцин (по време на тренировка) и ще видите невероятните резултати в растежа и образуването на нови мускули. Но за какво точно работи Compound 20 – за горенето на мазнини или за образуването на мускулна маса? Всъщност Compound 20има невероятен ефект и върху двете!

compound 20 review Compound 20 хранителни добавки и протеини

2) N-Caffeoyldopamine

Тази съставка е изписана заедно с N-Coumraoyldopamine в описанието на продукта, тъй като те много си приличат. В проучването са използвани и двете съставки. Така че, всичко, което казахме по-горе се отнася и за N-Caffeoyldopamine. Основните разлики между тези две вещества са, че N-caffeoyldopamine е “по-слабото” от двете, но N-Coumaroyldopamine е по-трудно да се извлече и почти невъзможно да се намери на пазара, освен в Compound 20. За щастие, N-Coumaroyldopamine е първи в списъка на етикета на съставката, така че има голямо кличество от него. USPLabs не икономисват от добрите неща.

3) Екстракт от Цинхона (Symplocos racemosa)

Екстракта от цинхона всъщност е първата съставка в описанието на продукта, от нея има по-голямо количество от другите две съставки . Това е съставката, която предизвиква глюкозното отделяне и изстрелването на комплексни въглехидрати и водата в мускулите.. или просто казано, затова Compound 20 ви прави толкова жадни и гладни. Екстракта от цинхона, също така спира деградацията на cAMP, като така поддържа действието му за по-дълго време.

Стимулант ли е Compound 20?

Според USPLabs Compound 20 не е стимулант. Докато структурата на N-Caffeoyldopamine наподобява тази на стимулантите, той не действа по този начин. Кленбутеролът е стимулант, просто защото е извън контрол, изстрелвайки всякакви видове алфа и бета рецептори, включително и бета-1 рецептори, които влияят на сърцето и сърдечносъдовата система. С20 не влияе на бета-1 рецепторите и по този начин не увеличава сърцебиенето и не влияе на сърдечносъдовата система.

Как да взимаме Compound 20?

Дозирането е много просто: взимайте 2 капсули заедно с яденето ви преди тренировка, и след 6-8 часа още 2 капсули. Силно препоръчително е да приемате много сложни въглехидрати заедно с Compound 20, най-вече овес, кафяв ориз или сладки картофи. Стойте на далеч от простите въглехидрати и зърнените продукти, като соя, пшеница, царевица.

Що се отнася до колко време можете да го взимате, правете цикли от 6-8 седмици, последвани с 4 седмици почивка, а след това започнете да го ползвате отново. Ефектът е гарантиран!

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

compound 20 sf Compound 20 хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Compound 20

USP LABS - Compound 20

120 капсули - 60 Servings

Пригответе се за изцяло нова категория, такава, която може да бъде използвана и самостоятелно, и като част от стака ви... категория „Страховита”

Write your review