Производители

Категории

PURE NUTRITION - HERBAL BURN Покажи в цял размер

PURE NUTRITION - HERBAL BURN

Бързодействащ фетбърнър без стимуланти; Стимулира здравословното изгаряне на мазнини; Ускорява метаболизма; Контролира апетита;

Повече детайли

12 продукта в тази категория

Предишен
Следващ
Herbal Burn е 100% натурален фетбърнър, чиято цел е единствено изгаряне на мазнини. За разлика от повечето действащи формули на пазара, Herbal Burn е фетбърнър, който не съдържа стимуланти и спада към липотропния клас продукти за отслабване, което го прави подходящ за употреба от по-широк кръг хора и през целия ден.
 
Как Herbal Burn действа?
 
Herbal Burn е съставен изцяло от натурални съставки и билкови екстракти, които оптимизрат редица процеси в тялото, стимулиращи процесите на горене на мазнини. Във формулата няма да откриете синтетични аналози и забранени вещества, както и спорни такива. Herbal Burn действа по няколко основни направления. На първо място Хром Пиколинат, Алфа Липоева Киселина и билката Гимнема Силвестре регулират високите нива на кръвна захар, както и инсулиновата чувствителност. Това създава благоприятна среда в тялото за изгаряне на мазнини. Худия Гордини и аминокиселината Л-Тирозин влияят върху мозъчните химикали и въздействат върху високия апетит. Л-Карнитинът стимулира сърдечната функция, функцията на черния дроб и транспортирането на мазнините в митохондриите, където се изгарят за енергия. Последното съчетание включва екстракт от зелен чай, чай от олонг и екстракт от червен пипер, които имат силен антиоксидантен ефект, ускоряват метаболизма и храносмилането на хранителните вещества.
 
С какво е различен този фетбърнър?
 
Herbal Burn не съдържа стимуланти и забранени вещества. Неговата формула е изградена изцяло от натурални съставки, които действат синергично и имат единствено здравословни ползи за тялото. Herbal Burn е напълно безопасен и стимулира общото здраве на организма, което съпътства редуцирането на теглото.
 
За кого е подходящ Herbal Burn?
 
Herbal Burn е подходящ за хора, които са чувствителни към стимуланти. Неговия прием се препоръчва при висока кръвна захар, завишен апетит и влошена функция на черния дроб. Herbal Burn e подходящ за хора с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.


 

Начин на употреба:


1 капсула сутрин и следобед, преди хранене.

No customer comments for the moment.

Write your review

PURE NUTRITION - HERBAL BURN

PURE NUTRITION - HERBAL BURN

Бързодействащ фетбърнър без стимуланти; Стимулира здравословното изгаряне на мазнини; Ускорява метаболизма; Контролира апетита;

Write your review