Производители

Категории

MUSCLE PHARM - Shred Matrix Покажи в цял размер

MUSCLE PHARM - Shred Matrix

 120 caps - 40 Servings

SHRED MATRIX™ е най-мощният продукт на Muscle Pharm за контрол на теглото. SHRED MATRIX™ ви зарежда с енергия, засилва концентрацията и намалява апетита.

Повече детайли

71,10 лв

Намалена цена!

-21%

90,00 лв

» Добави в желани

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Какво е SHRED MATRIX™ ?

 •  Най-мощната система за загуба на мазнини
 •  Напълно уникална добавка - използвайки силата на всеобхватната 8-степенна система за загуба на мазнини, Shred Matrix гарантира постигането на стегнато и изчистено тяло, което всички търсим.
 • Използва множество пътища на енергия за да мобилизира превръщането на мазнините в основен източник на гориво за тялото
 • Намалява апетита, унищожава въглехидратния глад, увеличава енергията и бодростта и подобрява фокуса и настроението.

 

Muscle Pharm Shred Matrix е революционно нова термогенна добавка, която използва множество начини, за да увеличите загубата на мазнини по тялото ви. Shred Matrix работи като първо стимулира  клетъчните рецептори на мазнините да освобождават повече мастни киселини в кръвния поток. След като тези мастни киселини са освободени, Shred Matrix позволява на тялото да ги използва като енергия като при това увеличава скоростта на метаболизма и термогенезата. Shred Matrix съдържа съединения, които помагат за преразпределението на хранителните вещества в мускулните клетки, вместо да ги натрупва като мазнини, така че калориите, които консумирате да се използват преди всичко за изграждане на мускули.

shredmatrixexp Muscle Pharm Shred Matrix хранителни добавки и протеини

Освен това, Shred Matrix съдържа билки, които помагат за намаляване на желанието за храна, теглото на водния баланс, така че водата се съхранява в мускулите, а не в мастните клетки. Инженерите на Muscle Pharm внимателно са проектирали Shred Matrix, за да унищожава бързо мазнините в тялото на всички възможни нива и само след няколко седмици на употреба, ще видите, колко невероятно ефективен е за постигане на желаните резултати.

Как точно работи Shred Matrix?

Shred Matrix съдържа мощни термогенни съединения, като семена, екстракт от гуарана, кофеин безводен, екстракт от зелен чай, Suma, Yerba Mate, eleuthero, лют червен пипер, капсаицин и Йохимбе HCL. Тези съединения увеличават скоростта на метаболизма на мазнините и предизвикат липолизата чрез стимулиране на алфа-2 адренергичните рецептори и също така намаляват апетита. Shred Matrix съдържа хранителни дяловете на агенти, които помагат за подобряване на инсулиновата чувствителност и намаляване на нивата на глюкоза в кръвта. Тези съединения включват екстракт от банаба, хром, алфа липоева киселина иGymnema Sylvestre.

Въглехидратни блокери като екстракт от бял боб и глюкоманан са включени за намаляване на нетната абсорбция на въглехидрати. Съставки за намаляване на кортизола и подобряване на настроението, като 5-HTP, клинавиче и женшен също са включени, за да спомогнат за да се увеличи загубата на мазнини, когато са изложени на мощни термогени. Това ви позволява да продължавате да горите мазнини със най-висока скорост и за най-продължително време. Shred Matrix също така включва сложна смес от ензими, за да помогне за повишаване на усвояването на хранителните вещества и да помогне на тялото да се възползва максимално от въглехидратите, които приемате. Ясно е, че Muscle Pharm Shred Matrix е  най-пълната, добре балансирана и мощна добавка за загуба на мазнини разработвана някога.

Със Shred Matrix вие ще постигнете тези ефекти:

 •  Ускорена загуба на мазнини
 •  Оползотворяване на мазнините като основен източник на енергия
 •  Shred Matrix управлява разпределението на хранителните вещества
 •  Увеличава усвояването на хранителни вещества
 •  Премахване на въглехидратния глад и складирането на излишни мазнини по тялото
 • Контрол на водния баланс в тялото
 •  Подобряване на настроението, фокуса и енергията
Употреба: 3 капсули преди тренировка. В тренировъчен ден, приемайте 45-60 минути преди физическо натоварване.
При използването на продукта, да се употребява повече вода. Да се избягва приема му на празен стомах.
Разфасовка: 120 капсули
Състав:
shred matrix supp fact Muscle Pharm Shred Matrix хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLE PHARM - Shred Matrix

MUSCLE PHARM - Shred Matrix

 120 caps - 40 Servings

SHRED MATRIX™ е най-мощният продукт на Muscle Pharm за контрол на теглото. SHRED MATRIX™ ви зарежда с енергия, засилва концентрацията и намалява апетита.

Write your review