Производители

Категории

CELLUCOR - D4 Thermal Shock Покажи в цял размер

CELLUCOR - D4 Thermal Shock

60 Capsules - 30 Servings

120 Capsules - 60 Servings

D4 Thermal Shock ще намали Вашето тегло. Този продукт е толкова мощен, че изгарянето на мазнини за него е като детска игра.

Повече детайли

58,50 лв

Намалена цена!

-10%

65,00 лв

» Добави в желани

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

D4 Thermal Shock ще намали Вашето тегло. Този продукт е толкова мощен, че изгарянето на мазнини за него е като детска игра. Мастните депа по Вашето тяло са изправени пред една страховита формула, която ще ги премахне тотално и изцяло безпощадно. Също така тренировките Ви ще бъдат подобрени, защото процесът по изгаряне ще Ви снабди с невероятно голям енергиен прилив.

D4 Thermal Shock поддържа нивата на адреналина в тялото Ви. Експлозивното снабдяване с енергия, което ще получите ще предизвика желанието Ви да тренирате повече и по-усърдно. Добрата новина е, че не само ще искате да правите това, но и ще можете. Предимството на тази формула е, че тя е създадена изцяло съобразена с нуждите Ви.

D4 Thermal Shock съдържа съставки, които са в патентована бленда. Посредством бета-2 сигнализацията този артикул стимулира естествения адреналинов прилив в тялото Ви. Вниманието Ви ще бъде подобрено, а заедно с него и метаболизма Ви. Издръжливостта Ви също така ще нарасне драматично. D4 Thermal Shock включва и плод от амла, кофеин и екстракт от кората на бяла върба.

 top banner CELLUCOR D4 Thermal Shock 60 капсули хранителни добавки и протеини

Така натуралната формула на този продукт Ви осигурява редица предимства. D4 Thermal Shock действа за:

  • Намаление на теглото Ви
  • Мощен енергиен прилив
  • Увеличена и много по-добра концентрация
  • Светкавично изхабяване на приетите с храната Ви калории
  • Мощен термогенен ефект и други

 

D4 Thermal Shock посредством действието си над Вашия адреналин Ви осигурява ключът към най-успешното и най-добро отслабване, което сте постигали някога! Мазнините Ви ще бъдат стопени със скоростта на мисълта! Формулата на D4 Thermal Shock е обогатена и с октопамин, който допринася за разрушаването на белите мастни клетки и има мощно анти-катаболно действие. Екстрактът от йохимбе пък указва съдоразширяващо въздействие. Еводиаминът в D4 Thermal Shock поддържа запасите Ви от мазнини в норма и при покой увеличава температурата Ви. Останалите мощни компоненти на формулата на D4 Thermal Shock са: склареолид (увеличава АТФ), н-ацетил-л-тирозин (подобрява хормоналната Ви функционалност), екстракт от пасифлора (намалява симптомите на тревожност и енергиен спад).

Начин на употреба: Приемете една капсула сутрин и една поне шест часа след първият прием /средата на следобеда/. По време на приема пийте много вода. Приемайте продукта в продължение на 8 седмици, след което направете почивка за поне 4 седмици.

Състав:

d4 extreme supp facts large CELLUCOR D4 Thermal Shock 60 капсули хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

CELLUCOR - D4 Thermal Shock

CELLUCOR - D4 Thermal Shock

60 Capsules - 30 Servings

120 Capsules - 60 Servings

D4 Thermal Shock ще намали Вашето тегло. Този продукт е толкова мощен, че изгарянето на мазнини за него е като детска игра.

Write your review