Производители

Категории

BSN - Atro Phex Покажи в цял размер

BSN - Atro Phex

48 Capsules - 48 Servings

98 Capsules - 98 Servings

Продукт топящ мазнините, като за тяхна сметка Ви дава МНОГО сила, предразполага ви към добро настроение и самочувствие.

Повече детайли

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Atro-Phex е най-силният термогенен, източник на енергия. Хранителна добавка, която топи мазнините и за сметка на тях дава много сила, настроение и самочувствие; подтиска апетита и премахва задържането на вода, което е проблем за много жени.

Какво съдържа хранителната добавка Atro Phex?

Оптимизатори на самочувствието и настроението”

N-Acetyl-L-Tyrosine-Ethyl-Ester Monohydrate:
Аминокиселината Л-Тирозин е прокусор на невротрансмитерите. Приемът на тирозин към храната подобрява психическата устойчивост на в стресови ситуации. Учените от BSN вярват че добавянето на тирозин в Атро-фекс играе ключова роля за ефекта от MTX2™ и ATRO-EFX™. Добавянето на ацетил и етил-естерни групи засилва по уникален начин действието на тирозина.

Sulbutiamine, Vinburine (99%), Vinpocetine (99%) and Vincamine (99%): Тези съединения усилват бодростта, дългосрочната памет, рефлексите и устойчивостта на стрес. Ефекта им е описван от някои хора като “еуфория”.

Aqua-Retic™ матрица: Isopimpinellin (10%), Isoquercetin and D-Myo-Inositol-1, 4, 5-Triphosphate:специалната формула на Aqua-Retic™е конструирана така че да изхвърля излишната вода, най-вече в подкожието.

Инсулинова функция и контрол на теглото:

Cinnulin PF®: Това е воден екстракт от канела богат на съединения поизвестни като “Уникално свързани проантоцианидини”. Изследванията показват че тези съединения имат ефект върху действието на инсулина и нивата на кръвната захар, холестерола и триглицеридите.

“Про-Щитовидни усилватели”

Те са предназначени да подпомагат нормалната фукция на щитовидната жлеза, която е от изключително значение за метаболизма и психическите функции.
7-Keto™ (7-Keto-Dehydroepiandrosterone): Изследванията показват, че 7-Keto™ е способен да подобри изгарянето на калории и мазнини

Dicana™ (Diiodothyroacetic Acid):Dicana™ е естествен аналог на хормон произвеждан от щитовидната жлеза ,но е важно е да се отбележи, че не подтиска естественото производство на този хормон и не повлиява на неговата функция.

Начин на употреба : Първоначално започнете с 1 капсула ATRO-PHEX® на празен стомах 30-40 минути преди първото хранене или протеинов шейк за деня. След около 4-5 часа приемете още 1 капсула ATRO-PHEX® отново на гладно около 30-40 минути преди хранене или протеинов шейк. Повторете същата схема на следващия ден, като увеличите дозировката на 2 капсули. Повтаряйте същия начин на прием в следващите дни, като увеличавате дозировката с една капсула на ден докато прецените индивидуалния си толеранс към продукта или достигнете 4 капсули за една доза два пъти дневно (общо 8 капсули дневно).

No customer comments for the moment.

Write your review

BSN - Atro Phex

BSN - Atro Phex

48 Capsules - 48 Servings

98 Capsules - 98 Servings

Продукт топящ мазнините, като за тяхна сметка Ви дава МНОГО сила, предразполага ви към добро настроение и самочувствие.

Write your review