Производители

Категории

USP LABS - Recreate Покажи в цял размер

USP LABS - Recreate

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Внимание, действа много бързо!

 Изгаря мазнините по цели 22 различни начина!

 Качвате мускули, докато губите мазнини!

 Натурално подкрепя загубата на мазнини чрез щитовидната жлеза.

 Чиста целодневна енергия!Хора, използвали продукта се оплакват:
 
 • Внимание, действа много бързо!
 
Ако желаете да изглеждате по-"нацепен" и по-мускулест, да имате завършения вид, който дават добре изваяните коремни мускули, то определено трябва да прочетете това. Нека си го признаем, отърваването от последните мазнини, последната преграда до така желания релеф е мисията невъзможна за много хора, освен ако не прибегнат до "помощ". Но не се притеснявайте - след 27 дълги месеци изпълнени с денонощни проучвания, ние от USP Labs измислихме 
Recreate - иновативен и в същото време толкова невероятен бърнар.
 
Recreate не е поредният фет бърнар. Recreate е специфично формулиран да надминава по ефективност и ефикасност забранените на пазара фет-бърнари като открива и унищожава мастните клетки.
 
Заедно с Recreate ще забележите загуба на мазнини, която се забелязва с просто око още от първия ден!
 
Когато започнете да приемате Recreate, ще чувствате как тялото ви започва мигновено да се освобождава от ненужните мазнини. Още от първата доза ще усетите невероятен прилив на енергия - не само по време на тренировката, а през целия ден! Recreate ще залее целия ви ден с щастие, усмивка и еуфорично чувство. Подтиска силно нуждата от джънк фууд или сладки неща. Един от знаците, по които ще познаете, че продукта действа е, че ще усетите тялото ви да се затопля постепенно.
 
Преди още да се усетите, кожата ви ще става по - тънка, а мускулите ви по орелефени, а с всеки изминал ден коремната мускулатура ще започне да изпъква по-силно и по-силно. Комплиментите ще започнат да валят като английски дъжд, а вниманието, което ще ви отделят хората, на него даже и Парис Хилтън би ви завидяла! Просто няма да повярвате какво се случва около вас!
 
22 начина да разберете, че Recreate работи веднага!
 
 • 1. Увеличава Норепинефрина. Още познат като хормона, отговорен за изчистването на мастните клетки. Една от най-важните съставки в продукта увеличава нивата на норепинефрина.
 
 • 2. Активизира ензими, спомагащи за по-бързо отслабване. Във вътрешността на мастната клетка има ензим на име Hormone Sensitive Lipase (HSL), който спомага на организма събраните с времето мазнини да се разрушат и да се използват за енергия. Recreate ефективно активира HSL така, че мазнините да се локализират, след което да се унищожат.
 
 • 3. Съдържа специален екстракт, който стимулира здравето на щитовидната жлеза.
 
 • 4. Спомага за преобразуване на T4 до Т3 - В допълнение към стимулиране на секрецията на T4 главно от щитовидната жлеза, ключова съставка в Recreate - насърчава обмяната на относително неактивни T4 да мощни негови метаболити T3! T3 е като отключване на специалния код за загуба на мазнини : включване на засилване на вашия метаболизъм и изгаряне на мазнините директно от тялото ви завинаги!
 
 • 5. Автоматично промотира желанието за използване само на чиста храна - без сладко, без бързи и некачествени и изпъленени с консерванти храни.
 
 • 6. Увеличава производството на тестостерон. Увеличаване на тестостерона по време на период на загуба на мазнини е много благоприятно по две причини:
 
1) Тестостеронът е хормон, който насърчава загуба на мазнини.
2) Тестостеронът насърчава изграждане на мускули.
 
 • 7. Освобождава мазнини от мастните клетки в кръвта за да се използват за гориво - Recreate Е синергична формула, която стимулира свалянето на мазнини. Това е важно - Само защото съхраняваните мазнини навлизат в кръвния поток, не означава, че те ще бъдат изгорени там? Съществува висок шанс те да бъдат отново съхранени както телесна мазнина.
 
 • 8. Увеличавате чистата мускулна тъкан, докато губите мазнините. За съжаление, повечето загуба на тегло е мускулна - до 90%, което ви прави меки и слаби. Една съставка в Recreate може да увеличи мускулната тъкан по време на периоди на значителна загуба на мазнини! Това ще ви помогне да бъдете по-орелефен и по-мускулест!
 
 • 9. Значително повишаване на cAMP. Увеличаването на cAMP бе тайната на това защо ефедрина е толкова ефективен при загубата на мазнини. Разбира се, Recreate не съдържа ефедрин и действително използва по-ефективен и ефикасен начин от ефедрина за увеличаване на cAMP. Ефедрина повишава cAMP и ето как тя дава възможност на липолизата да действа. Разликата е, че ефедринът се свързва с бета 2-адренергичните рецептори и след това от своя страна активира adenlyate циклаза и предизвиква натрупване на cAMP, който в крайна сметка дава възможност за липолиза.
 
 • 10. Разликата е, че Recreate заобикаля етап, в който се свързва с бета 2-адренергичните рецептори и директно активира adenylate циклаза, следователно това е причината, поради която няма down-regulation на бета 2-адренергичните рецептори с Recreate, за разлика от ефедрин. С други думи, вие получавате страхотно ефектно изгаряне на мазнини, докато използвате тази хранителна добавка.
 
 • 11. Подобрява инсулиновата чувствителност, чрез подтискане на 11B-HSD1 дейност, вътреклетъчни глюкокортикоидните нива се понижават в скелетната мускулатура и мастната тъкан, която впоследствие може да доведе до подобряване на инсулиновата чувствителност.
 
 • 12. Когато сте в свръх-консумация на мазнини, то регулира надолу или намалява активността на 11B-HSD1. Това е адаптивния отговор на тялото на отнемането на твърде много мазнини.
 
 • 13. Potent Anti-Catabolic Properties, инхибира разграждането на мускул. Повишаването на cAMP е отговорно за ограничаване на разграждането на скелетната мускулатура. Мускулна загуба е характерна, както и излизането от употреба на мускулите. Стероидните потребители са твърде запознати с последните ефекти, когато трудно спечелените ефекти бързо изчезват след цикъл.
 
 • 14. Calpains са семейство на калциевите зависими ензими, които разрушават неизползваната мускулната тъкан. Calpains на свой ред се инхибира от друго ендогенно съединение, наречено Calpastatin.
 
 • 15. Не само че Recreate насърчава на анаболизма, той забавя разграждането на мускул, мускулите, дори когато не се използват широко. Така че ние имаме друг потенциален механизъм, чрез който Recreate намалява загубата на мускула след цикъл.
 
 • 16. Увеличава липолизата (изгаряне на мазнини), Cir20x, уникалната съставка в Recreate, повишава липолиза.
 
 • 17. Енергията да се увеличат по-тежките тренировки, силно, гладко, чисто чувство на енергия, което продължава цял ден без проблем ще ви помогне да властвате чрез дори и най-интензивни тренировки, за да можете да приемате неприлични количества мазнини и да получите страхотен корем!
 
 • 18. Увеличава хипоталамус АТФ. Всеки, който някога е направил опит да отслабне знае, че бързо стават нещастни и раздразнителни, дори ако виждат добри резултати. Това се дължи на спад в мозъка на няколко основни "Чувствам се добре" химикали. Recreate е синергична смес, която запазва твоя мозък в оптимално функциониране и се чувстваш много добре, докато изгаряш мазнините!
 
 • 19. Благодарение на мощен анти-оксидативен ефект на Recreate, резултатът е по-добре функциониращ организъм. Това директно води до подобряване на имунната функция, която е необходима, за да Ви задържи в салона, докато се опитвате да губите мазнини.
 
 • 20. Стимулира термогенезата чрез нарастване на потреблението на АТФ по време на някои физиологични процеси (например, цикли субстрат, CA2 + трансфер от cytosol да sarcoplasmic ретикулум). Забързва метаболизма.
 
 • 21. Стимулира термогенезата чрез намаляване на ефективността на синтеза на АТФ чрез транскрипционен контрол на гени, включително тези, отговорни за откачване на протеини (UCPs) и митохондриалната глицерол-3-фосфат дехидрогеназа (mG3PD). Увеличава разхода на енергия.
 
 • 22. Увеличава липидния метаболизъм чрез нарастване на мастната тъкан и чувствителността към симпатиковата нервна система-медиирана липолиза (например увеличение на бета-адренергичните рецептори). Прави мастните клетки по - чувствителни към ефектите на норадреналин, хормона, който стимулира изгарянето на мазнините.
 
И все още ли си мислите, че има продукт, който е способен да победи Recreate.
 
Ако желаете да се разхождате с горно вдигната глава без риза, сърдечно ви препоръчвам Recreate още днес! Ще разхождате вашата перфектна коремна мускулатура в най скоро време!
 
И така докато останалите "фет-бърнари" са им необходими тузарски опаковки, или разни формули за постепенно освобождаване, Recreate комбинира нутриенти, проучвани и използвани в цял свят с доказан 100% ефект за да ви помогне да изпълните мечтата си.
 
 • Изгаря мазнините по цели 22 различни начина!
 • Важни нутриенти, научно доказани, че намаляват желанието за сладко или джънк фууд.
 • Качвате мускули, докато губите мазнини! За първи път в света такъв продукт!
 • Натурално подкрепя загубата на мазнини чрез щитовидната жлеза.
 • Комбинира най - силните нутриенти, които естествено са запазена марка - WillPower, ThyroidFast, CSModulator & Cir20x!
 • Чиста целодневна енергия!


 

Начин на употреба:


Приемете една-две капсули 30 минути преди закуска или преди сутришната тренировка. Приемете една до две капсули допълнително 6-8 часа по - късно или преди следобедната тренировка.НЕ превишавайте повече от 4 капсули за 24 часа. НЕ приемайте по - малко от 6 часа преди сън. Използвай поне 60 дни.

No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Recreate

USP LABS - Recreate

90 caps - 90 Servings

Write your review