Производители

Категории

MuscleMeds - MethylBURN Extreme Покажи в цял размер

MuscleMeds - MethylBURN Extreme

Термогенното чудо за изгаряне на излишните мазнини.

Повече детайли

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

MethylBURN Extreme е фатбърнър, който засилва горенето на калории и мазнини по изцяло нов начин, използвайки напреднала термогеннна хибридна технология. Този нов и иновативен продукт за изгаряне на мазнини ще ви помогне да се изчистите и да моделирате тялото си така, както винаги сте желали.

Ползите от многофункционалната хибридна формула:

  • Увеличава термогенезата
  • Увеличава Горенето на калориите
  • Забързва метаболизма
  • Използва мазнините за енергия
  • Увеличава Силата и издръжливостта
  • Потиска апетита

Доказани с реални изследвания ефекти на продукта:

  • 12 пъти повече изгорени калории
  • 3 пъти повече сила
  • Мощни метилни съставки изгарят мастните съединения
  • Бързо усвояване

MethylBURN Extreme работи по различни наистина, за да максимизира ефекта на изгаряне на мазнините. Ключов за продукта е неговият термогенно-хибриден дизайн от синергично свързани съединения, който засилват термогенезата, изгарянето на калории, забързването на метаболизма, увеличаването на силата и твърдостта на тялото.

Метиловата термогенна матрица на MethylBURN Extreme бързо увеличава отделянето на норепинефрин, който предизвиква термогенен ефект и мобилизира мастните киселини. Следва серия от синергични процеси за изгаряне на мазнините, които са породени от термогенните съставки и засилват топлинната каскада в тялото. MethylBURN Extreme е толкова мощен, че с него изгаряте 12 пъти повече калории от обикновено.

Технологично напредналия Oxcenerate катализатор увеличава и удължава термогенната каскада, както и метаболитната пътека, която е необходима за използването на мазнини в енергия. Това предизвиква екстремно топене, а също така повишава издръжливостта ви и представянето в залата. Вие получавате всичко това в едно единствено революционно хапче!

Революционните синергични съставки на MethylBURN Extreme ви доставят едновременно оптимизирано горене на мазнините, енергия и сила по време на тренировките, мазнините се превръщат в енергия през целия ден.
Начин на употреба : Приемете 1 капсула сутринта или 30-60 минути преди тренировка, и 1 капсула следобед. Не превишавайте повече от 2 дозидневно. Не използвай повече от 8 седмици.

MuscleMeds MethylBURN Extreme – АКО ВИЕ ИМАТЕ ВОЛЯТА, ТО НИЕ ИМАМЕ ХАПЧЕТО!

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - MethylBURN Extreme

MuscleMeds - MethylBURN Extreme

Термогенното чудо за изгаряне на излишните мазнини.

Write your review