Производители

Категории

MRI - NO2 Ripcuts™ Покажи в цял размер

MRI - NO2 Ripcuts™

Най-голямото предизвикателствоза постигането на стройна, естетически физика е да се запазят изградените с много труд мускули, като съще ...

Повече детайли

54,60 лв

Намалена цена!

-16%

65,00 лв

» Добави в желани

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

NO2 Ripcuts е продукт , който едновременно спомага за изгарянето на излишните мазнини по тялото и за изграждането и запазването на мускулната маса . NO2 Ripcuts  използва силата на азотния оксид  ,  който подпомага горенето на мазнини на клетъчно ниво . Заедно с това , на тялото се доставят специални хранителни вещества , необходими за мускулното изграждане .

NO2 Ripcuts  съдържа съставки , които стимулират засилването на метаболизма . По този начин се максимизира изгарянето на нежеланите мазнини по тялото  , а благодарение на аминокиселините в   NO2 Ripcuts   се запазва чистата мускулна маса . Най – открояващите се съставки на  продукта  са :

L – карнитин ( естествена аминокиселина , която подпомага транспортирането на липидите в мускулните клетки  , където се изгарят . Така се постига топенето на излишните мазнини по тялото )

L – аргинин ( също естествена аминокиселина в човешкия организъм , която се преобразува в азотен оксид . С негова помощ става захранването на мускулите , чрез увеличаване на кръвния поток )

Екстрат от зелен чай ( съдържа аминокиселини и спомага за горенето на мазнините )

Кофеин  ( използван в точното количество , създава в тялото мощен термогенен ефект , който топи излишните мазнини )

Еводиамин  ( екстрат , намиращ се сред най – силните стимуланти за горене на мазнините . Насърчава загубата на телесно тегло )

Лимонена киселина  ( важен витамин , който се използва за подсилване на имунната система , загуба на тегло и заздравяване на кожата )

Rhodiola Rosea  ( адаптоген , който спомага за минимизиране на умората  и дава допълнителна енергия  )

Мощната формула на  NO2 Ripcuts   съдейства за изгарянето на ненужните мазнини , загубата на телесно тегло , и едновременно с това , спомага за запазването на постигнатата с много труд мускулна маса .

Употреба: 1 пакет преди тренировка

Разфасовка: 20 пакета

Състав:

mri no2 ripcuts sf MRI NO2 Ripcuts хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - NO2 Ripcuts™

MRI - NO2 Ripcuts™

Най-голямото предизвикателствоза постигането на стройна, естетически физика е да се запазят изградените с много труд мускули, като съще ...

Write your review