Производители

Категории

MRI - Red Shred Покажи в цял размер

MRI - Red Shred

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Red Shred е ултималният термогеничен продукт, който подпомага Вашето тяло. Той е зареден с мощни клинично-тествани съставки, които сформират възможно най-потентната формула, която да активира силата на Вашия метаболизъм! Какво можете да очаквате от този продукт? Силно и изключително безпощадно унищожаване на калории.

shred MRI Red Shred 90 капсули хранителни добавки и протеини

Динамичните нутриенти, които са включени в Red Shred са внимателно селектирани, за да постигне пълна ефикасност на всички нива от действието на продукта. Формулата му ще предизвика запалващо действие и ще причини „гибелта” на ненужните калории в тялото Ви. Същевременно Red Shred ще се погрижи за увеличаването на Вашия фокус, както и подобряването на Вашата енергия.

Най-добрият ефект от приема на Red Shred е свързан именно с подобряването на метаболизма Ви. Всички системи в тялото Ви ще са в пълна бойна готовност за действие, защото формулата на този продукт ще предизвика изгарянето на мазнините Ви по възможно най-ефикасния начин. Продуктът действа термогенно. Това означава, че Red Shred съдържа арсенал от мощни агенти, които да запалят метаболитните Ви функции.

 Съставките на този мощен продукт са с възможно най-високото качество. Red Shred съдържа:

  • Премиен капсаицин
  • Екстракт от зелен чай
  • IGOB131™
  • Phase2 Carb Controller™ и други съставки

Red Shred ще Ви осигури редица ползи посредством тези вещества. Така например ще горите бързо и лесно излишните килограми и ще извайвате Вашата прекрасна физика. Освен това ще получите мощна термогенеза, като това ще доведе до увеличаване на Вашата енергия. Така ще подобрите изцяло и постиженията Ви по време на тренировка. Метаболизмът Ви никога няма да е работил толкова добре, колкото след приема на Red Shred! Това е тествано! Вашите усещания ще бъдат подобрени изцяло, а приемът на въглехидрати ще бъде забавен посредством забавяне работата на определени ензими.

No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - Red Shred

MRI - Red Shred

90 Capsules

Write your review