Производители

Категории

Prolab - Thermo Fire Покажи в цял размер

Prolab - Thermo Fire

120 капсули

Thermo Fire е най-мощният продукт на Prolab, изгарящ мазнините.

Повече детайли

22 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Thermo Fire гори мазнини. Това е основната цел на този съвременен продукт. Той също така ще разпали термогенезата Ви. Това се постига посредством неговата съвременна формула, която съчетава в себе си внимателно подбрани и изключително висококачествени съставки. С този артикул Вашето тяло ще се превърне в перфектно смазана машина за безпощадно унищожаване на мазнини.

Thermo Fire е възможно най-кованото желязо от всички продукти на Prolab, които са създадени за премахване на мастните Ви депа. Термогенната му формула е съвременна и е тествана мащабно за ефективност. Учените, които са работили над създаването ѝ са положили всички възможни усилия за това. Продуктът действа безотказно и целенасочено, за да Ви помогне да изваете перфектното тяло.

Thermo Fire съдържа в себе си следните съставки:

  • Кофеин – поддържа бодростта Ви и съдейства за правилното функциониране на нервната Ви система. Увеличава енергичността Ви.
  • Екстракт от зелен чай – натурална съставка, която действа подобно на кофеина и допълва неговите качества.
  • Екстракт от естествена гуарана – много мощна съставка за горене на мазнини.
  • Екстракт от Еводия, както и аминокиселината тирозин, пироглутамична киселина и други съставки, които унищожават мастните Ви образувания.
  • Биоперин – увеличава усвоимостта на всички съставки в продукта.

Thermo Fire снабдява метаболизма Ви с допълнително гориво, за да може той буквално да пламне. Така мазнините Ви ще бъдат изгорени, а Вие ще получите мощен енергиен прилив. Това е важно за увеличаване на тренировъчните Ви постижения. С Thermo Fire ще поддържате бионаличността на всички тонизиращи хранителни вещества, които приемате.

Този продукт ще намали синтезирането на мазнини в тялото Ви. Thermo Fire ще Ви осигури протекция за стабилно редуциране на смилаемостта на хранителните мазнини. Така ще можете да се храните спокойно със знанието, че няма да увеличите допълнително телесното Ви тегло. Thermo Fire е средството за онова толкова желано от Вас телосложение!

Начин на употреба: 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Състав:

sf thermoFire Prolab Thermo Fire 120 капсули хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Prolab - Thermo Fire

Prolab - Thermo Fire

120 капсули

Thermo Fire е най-мощният продукт на Prolab, изгарящ мазнините.

Write your review