Производители

Категории

HARBINGER - Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra" С накитници Покажи в цял размер

HARBINGER - Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra" С накитници

Customers who bought this product also bought:

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Новият крал на ръкавиците вече е готов да заеме мястото си на върха сред своите конкуренти. Harbinger Ви представят своя шедьовър, уникално съчетание от чувство за изкуство и модерни технологии. Ако търсите най-доброто, то вашият избор е Ръкавици за фитнес FlexFit Ultra С накитници! Основните причини за това са:

  • Новата патентна технология "Tri-Flex Palm" осигурява триизмерни движения на ръката, имитирайки естествените и движения за максимално удобство и настройка.

  • Ръкавиците за фитнес FlexFit Ultra с накитници са интегрирани с три слоя иновативни материи за гъвкавост, подържане и омекотяване за оптимален комфорт и ергономична настройка с минимизиране на излишните прегъвания и подувания на материята.

  • Патентованата технология на накитника с "Fit Lock" (с регулируем захват), осигурява подходящата настройка на ръкавици спрямо ръката, пръстите и китката по време на вдигане на тежести.

  • "Адаптивната омекотителна система" (ACS) осигурява комфорт на палеца и пръстите.

  • Индивидуалните ACS подложки прилепват плътно към формата на ръката и повърхността на лост или тренировъчния уред, правейки хвата по-силен, стабилен и издръжлив.

  • Ергономично изкривеният дизайн на пръстите прилепва към естествените форми на ръката, като увеличава гъвкавостта и комфорта.

  • По-голямата дължина на пръстите увеличава протекцията на ръката.

  • Чрез Hand Wash & Air Dry технологията се премахва солта и мазните вещества от материята, без да се губи от мекотата и гъвкавостта, което дава възможност на ръкавици да ви служат дълго време.

No customer comments for the moment.

Write your review

HARBINGER - Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra" С накитници

HARBINGER - Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra" С накитници

Write your review