Производители

Категории

PURE NUTRITION - CARNI-X 1000 Покажи в цял размер

PURE NUTRITION - CARNI-X 1000

15 продукта в тази категория

Предишен
Следващ
Л-Карнитин с Гуарана е ново решение, което ще ви помогне в борбата с мазнините. Л-Карнитинът е една от най-популярните добавки за горене на мазнини и доказала своя ефект. А защо да не направим своя л-карнитин още по-ефективен, като му добавим гуарана и зелен чай?
 
Л-Карнитин с Гуарана успешно подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Л-Карнитин с Гуарана пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.
 
Л-Карнитин с Гуарана е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. Винаги може да включите Л-Карнитин с Гуарана към своя суплементарен план и диета, заради допълните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия.
 
Л-Карнитин с Гуарана използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure , ние целим нашите клиенти, а именно Вие да получавате най-доброто, за да бъдат оправдани очакванията и положеният труд.
 
Л-Карнитин с Гуарана е с добавени екстракти от гуарана и зелен чай, които са източници на натурален кофеин. Гуараната подобрява настроението, увеличава издръжливостта, дава енергия и спомага за горенето на мазнини. Зеленият чай е един признатите натурални енергитици, който спомага за горенето на мазнини и има силна антиоксидантна активност, която предпазва мускулните клетки от увреждане.

 

Начин на употреба:


1-2 дози от 1 до 3 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. Приемайте една доза задължително 30-60 минути преди тренировка. Разклатете добре преди употреба.

No customer comments for the moment.

Write your review

PURE NUTRITION - CARNI-X 1000

PURE NUTRITION - CARNI-X 1000

Write your review