Производители

Категории

PURE NUTRITION - L-CARNITINE Покажи в цял размер

PURE NUTRITION - L-CARNITINE

 1000 мг чист Л-Карнитин в една капсула

Повече детайли

15 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 1000 мг чист Л-Карнитин в една капсула

 Подпомага изгарянето на мазнини

 Най-чистата форма на пазара Carnipure, клинично тествана

 Транспортиране на мазнините към митохондриите

 Засилва клетъчната енергияL-Carnitine 1000 е капсулиран л-карнитин, който съдържа 1000 мг в една единствена капсула. Така една от най-популярните добавки за горене на мазнини се завръща в нов и удобен вид, за тези, които предпочитат капсули.
 
L-Carnitine 1000 успешно подпомага изгарянето на мазнините, заради типичните негови свойства. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.
 
L-Carnitine 1000 е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine 1000 също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите L-Carnitine 1000 към своя суплементарен план и диета, заради допълните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия.
 
Л-Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure , ние целим нашите клиенти, а именно Вие да получавате най-доброто, за да бъдат оправдани очакванията и положеният труд.

 

Начин на употреба:


1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.


No customer comments for the moment.

Write your review

PURE NUTRITION - L-CARNITINE

PURE NUTRITION - L-CARNITINE

 1000 мг чист Л-Карнитин в една капсула

Write your review