Производители

Категории

Prolab - Glutamine Powder Покажи в цял размер

Prolab - Glutamine Powder

Глутаминът е аминокиселина необходим за изграждането на скелетните мускули, засилва имуната система на организъма, подобрява храносмилането.

Повече детайли

27,94 лв

Намалена цена!

-35%

42,99 лв

» Добави в желани

9 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Glutamine Powder е продукт, който ще предизвика мускулатурата Ви да се развива правилно. Основната му съставка е една аминокиселина, която често е подценявана, но всъщност тя изпълнява редица функции в тялото Ви. Това е именно глутаминът. Като вещество той е преминал редица изследвания и неговата безспорна ефективност е доказана с всяко едно от тях.

Glutamine Powder Ви осигурява правилната дозировка, която да предоставите на тялото Ви. Самият глутамин се намира в над 60% от Вашето тяло. Вие дори можете да го произвеждате сами за себе си. Въпреки това доста често организма Ви е в състояние на глутаминов дефицит. Това се дължи на стресовите ситуации, в които изпадате. Една от тях е именно интензивната тренировка.

Glutamine Powder ще възстанови глутаминовите количества в организма Ви. По този начин ще получите следните ползи:

  • Изключителна анти-катаболна защита – състои се в предотвратяване на мускулния катаболизъм и запазване на мускулната Ви маса
  • Светкавично възстановяване – позволява на тялото Ви да се пригоди в пълна тренировъчна готовност много по-бързо
  • Невероятно мускулно напомпване
  • Подкрепа за правилно функциониране на имунната Ви система
  • Съдействие за работата на стомашно-чревния Ви тракт
  • Клетъчна хидратация на мускулните Ви клетки и други

Glutamine Powder е под формата на прах. Така този артикул се разтваря лесно и с всяка приета порция Вие снабдявате тялото Ви с повече и повече глутамин. Така Glutamine Powder ще Ви помогне да избегнете нездравословните последици от дефицита на тази аминокиселина и ще подпомогне естественото ѝ синтезиране във Вашия организъм.

Glutamine Powder е решението за предпазване на мускулните Ви влакна. Този артикул е създаден за сериозните атлети, които искат да натрупат чиста мускулна маса и да увеличат своята тотална експлозивна сила и мощ. Това се постига с премахване на катаболните процеси и по-добро възстановяване след интензивна тренировъчна дейност.

Начин на употреба: Една чаена лъжица на ден, разтворена във вода или Вашата любима напитка.

Състав:

sf glutaminePowder Prolab Glutamine Powder 1000 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Prolab - Glutamine Powder

Prolab - Glutamine Powder

Глутаминът е аминокиселина необходим за изграждането на скелетните мускули, засилва имуната система на организъма, подобрява храносмилането.

Write your review