Производители

Категории

RONNIE COLEMAN Signature Series - Pro-Antium Покажи в цял размер

RONNIE COLEMAN Signature Series - Pro-Antium

2200 гр / 50 дози

Ronnie Coleman Pro-Antium е вкусен, мек и най-вече силен. С този продукт всеки грам е от полза.

Повече детайли

108,00 лв

Намалена цена!

-20%

135,00 лв

» Добави в желани

5 продукта в тази категория

Информация за продукта

Ronnie Coleman Pro-Antium

Ronnie Coleman Pro-Antium е висококачествен протеин. Както е известно, изграждането на перфектната фигура и увеличаването на силата може да се постигне с помощта на строга и много добра диета. Тя от своя страна има нужда от протеини, за да може да е ефективна. Ето защо е създаден този уникален по вида си продукт. Той има за цел да достави на Вашето тяло най-висококачествения протеин във възможно най-концентриран вид.

Препоръчителният прием на Ronnie Coleman Pro-Antium е 29 грама. Това е дозата, която е лично препоръчана от самия Рони Колман. Счита се, че тя е напълно достатъчна за постигане на много повече от стандартните резултати. 29 грама смесен протеин е дозата, която Рони Колман определя като „много сериозна”. Той твърди, че не може да препоръча нищо по-различно от това, което самият той би приел.

pro antium ad Ronnie Coleman Pro Antium хранителни добавки и протеини

 Тази уникална формула би трябвало да Ви е от голяма полза. При правилната ѝ употреба можете да очаквате да постигнете реални и дълготрайни резултати. Много голям брой атлети по света са се доверили на Ronnie Coleman Pro-Antium. Това е така, защото те са се възползвали от потенциалните възможности, които той им предлага и са успели да достигнат целите, поставени за всяка интензивна тренировка.

Ronnie Coleman Pro-Antium е вкусен, мек и най-вече силен. С този продукт всеки грам е от полза. Препоръчителният прием идва не от кой да е, а от осемкратния носител на титлата „Мистър Олимпия” Рони Колман. Можете да му се доверите и Вие и да пренесете тренировката Ви на следващото ниво. Сериозната сила на Ronnie Coleman Pro-Antium е предназначена за постигане на сериозни резултати.

pro antium ad 2 Ronnie Coleman Pro Antium хранителни добавки и протеини

Качеството на този продукт е гарантирано. Произведен е като са спазени всички възможни стандарти. Прочетете внимателно инструкциите за препоръчителна употреба и при нужда се консултирайте и с Вашия лекар или треньор. Възможностите, които Ronnie Coleman Pro-Antium Ви предлага са големи. От Вас зависи дали имате куража да се възползвате от тях или не. Изборът е Ваш!

Разфасовка: 2200 гр / 50 дози

Състав:

pro antium sf Ronnie Coleman Pro Antium хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

RONNIE COLEMAN Signature Series - Pro-Antium

RONNIE COLEMAN Signature Series - Pro-Antium

2200 гр / 50 дози

Ronnie Coleman Pro-Antium е вкусен, мек и най-вече силен. С този продукт всеки грам е от полза.

Write your review