Производители

Категории

MUSCLETECH - Leukic Pro Series Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Leukic Pro Series

180 Capsules - 45 Servings

Повече детайли

14 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Leukic Hardcore – защо много хора не могат да градят мсукули? Много просто. Те не са достатъчно разположени генетично да покачват маса. Първият в света 100 процентов анаболен компонент.

Науката твърди: Leukic работи! Leukic кара тялото Ви да расте, така както никкой друг суплемент не може!

Leukic (L-leucine-ketoisocaproic acid) активира мускулните механизми, отговорни за създаването и изпращането на най-силните мускулно-изграждащи сигнали на организма. Всяка доза от този силен анаболик съдържа 7.2 г от специално формулираната производна на аминокиселината Леуцин, отговорна за основните процеси на създаване на мускулна маса, контролиране на кръвната захар и изгаряне на мазнини.

Изследване, публикувано в престижния Американски Журнал по Приложна Физиология и Ендокринология, констатира, че основната съставка в Leukic оказва анаболен стимул върху мускулатурата чрез увеличаване на протеиновата синтеза и намаляване на катаболните реакции. Това е възможно поради уникалното качество на този продукт да преодолява хормоналните фази на мускулния метаболизъм и да афектира директно мускулните влакна, поставяйки ги в анаболна среда.

Най-голямото предимство на Leukic е, че не съдържа каквито и да е хормонални съставки и не оказва никакъв страничен ефект. Гарантирано качество от MuscleTech.

Начин на употреба : Приема се преди тренировка.

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Leukic Pro Series

MUSCLETECH - Leukic Pro Series

180 Capsules - 45 Servings

Write your review