Производители

Категории

Now - Melatonin 3 мг Покажи в цял размер

Now - Melatonin 3 мг

60 Kaпсули / 60 Дози

180 Капсули / 180 Дози

Повече детайли

13 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Регулиране на биологичния часовник

 Подобряване на съня

 Премахване на нощните събуждания

 Стимулиране на имунитета

 

Melatonin се произвежда в епифизната жлеза на мозъка, а също така в стомашно-чревния тракт и ретината на очите. Той се секретира през ноща, по естествен път от аминокиселината триптофан, чрез синтез на серотонин.
 
Melatonin играе ролята на регулатор на вътрешния биологичен часовник на човека. Човешкият живот е подчинен на определен биологичен ритъм, а чрез него се осигурява прецизното регулиране на различните органи и системи в тялото. Ролята на Melatonin е от първостепенно значение за правилната функция на този механизъм.

При високи нива на Melatonin в мозъка събужданията през нощта значително намаляват, а качеството на съня се подобрява. Той регулира нивата на другите хормони с цел по-здрав сън и отпускане на тялото. Занижените нива на Melatonin могат да доведат до нарушения в качеството на съня или пък чувство на безпокойство и страх, а понякога и продължителна умора и агресия към околните.

Melatonin 
подпомага и действието на антиоксидантите в храната и подпомага за стимулирането на имунната система. Освен това той забавя процесите на стареене в организма и спомага секрецията на полови хормони.

Продуктът не е лекарствено средство.

Начин на употреба:


Една доза вечер преди сън заедно с чаша вода.

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:


5-HTP 50 мг - 30 капсули
Super Cortisol Support - 90 капсули

Противопоказания:


Бременни и кърмещи жени да използват продукта след консултиране с лекар. Пазете от деца. При консумацията на продукта не шофирайте и не оперирайте с тежка техника. Може да предизвика сънливост. Хора с автоимунни състояния, депресия, взимащи успокоителни и кортикостероиди да се консултират с лекар преди употреба. 

Други съставки:


Оризово брашно и желатин 

Не съдържа:


Захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти.

No customer comments for the moment.

Write your review

Now - Melatonin 3 мг

Now - Melatonin 3 мг

60 Kaпсули / 60 Дози

180 Капсули / 180 Дози

Write your review