Производители

Категории

Natrol - JuiceFestiv® Покажи в цял размер

Natrol - JuiceFestiv®

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Какво представлява Juice Festiv?

Вече е лесно да получите всички ползи от плодовете и зеленчуците чрез Juice Festiv на Natrol. Този продукт е мощен антиоксидант, който представлява органична смес от супер плодовете акай, нар, мангостан и нони. Чрез жизненоважните си витамини и хранителни вещества, той доставя пълен спектър от естествено срещащи се цветове на различни плодове, за да извлечете всички ползи, които природата ви предлага! Но това не е всичко, продуктът съдържа и зеленчукови екстракти, за да бъде напълно завършен. Набавяте ли си достатъчно плодове и зеленчуци? Ако отговорът е не, това е продуктът за вас.

Начин на употреба :

Приемайте по 2 капсули от плодовата формула (FruitFestiv) и по 2 капсули от зеленчуковата формула (VeggieFestiv) веднъж дневно, по време на хранене.


Често задавани въпроси:
Какво представляват антиоксидантите?
Продуктът съдържа антиоксидантите бета каротин, витамин C, витамин Е и селен. Всички те функционират по различен начин в организма. Като общо правило антиоксидантите помагат за клетъчната защита.

Какво означава „произведено с биологични съставки”?
Терминът „биологични” предполага, че храните са отгледани без изкуствени торове, конвенционални пестициди или генерична модификация. Освен това, съставките не се обработват с химически разтворители. „Произведено с биологични съставки” означава, че не по- малко то 70% от това, което е вътре в продукта, е на биологично чиста основа.

Защо има ензими във формулата?
Ензимите подпомагат храносмилането и усвояването на плодовите и зеленчуковите съставки.

 

No customer comments for the moment.

Write your review

Natrol - JuiceFestiv®

Natrol - JuiceFestiv®

2х60 Capsules

Write your review